Ілля Сидоров: “Не розумію, чому в часи, коли треба об’єднати зусилля, відбуваються незрозумілі ситуації”

Ілля Сидоров: “Не розумію, чому в часи, коли треба об’єднати зусилля, відбуваються незрозумілі ситуації” 1 - basket.com.ua

Захисник збірної України та “Прометея” Ілля Сидоров на персональній сторінці в Instagram прокоментував ситуацію з можливим зняттям клубу з розіграшу майбутнього сезону української Суперліги. 

“Трохи слів про ситуацію, що склалася. В першу чергу, хочу сказати, що виступи за збірну України завжди в моєму приоритеті та в приоритеті “Прометея”, підписуючи контракт з клубом три роки тому, був акцент на тому, що мене хочуть бачити не лише гравцем “Прометея”, а і збірної. На кожній грі сбірної у складі команди присутні більше чотирьох гравців “Прометея”. Я не розумію, чому в часи, коли нам треба об’єднати зусилля, відбуваються незрозумілі ні для кого ситуації… Коли “Прометей” оголосив про своє повернення, мені написало дуже багато людей зі словами підтримки і радості, що український клуб буде представлений на найвищому рівні європейского баскетболу, і мені здається, що умовні “Барселона” або “Реал Мадрид” не дуже псують імідж іспанського баскетболу виступаючи в Євролизі, а про причину такого вибору вже казали не раз — зіграти 18 гарантованих ігор замість шости-це велика різниця. У кінці цієї історії постраждають 12 молодих хлопців, яким надали можливість тренуватися та грати в найкращих умовах в Україні,замість пошуків работи під час воєнного стану у країні. Закликаю вас до прийняття рівних умов для усіх клубів української Суперліги, давайте працювати разом для успіхів українського баскетболу та України”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ілля Сидоров (@iliya_sid)

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

5 думок про “Ілля Сидоров: “Не розумію, чому в часи, коли треба об’єднати зусилля, відбуваються незрозумілі ситуації”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.