“Х’юстон” прийняв рішення по скандальному гравцю, який наніс жорсткі побої своїй дівчині

"Х'юстон" прийняв рішення по скандальному гравцю, який наніс жорсткі побої своїй дівчині 1 - basket.com.ua

“Х’юстон Рокетс” намагається обміняти захисника Кевіна Портера-молодшого, якого звинувачують у нанесенні побоїв дівчині.

Портер раніше уклав с клубом чотирирічний контракт на 82,5 млн доларів, який набирає чинності в сезоні-2023/24. За перший рік він має отримати 15,9 млн доларів, зарплата за решту сезонів не є гарантованою.

“Х’юстон” пропонує іншим клубам НБА драфт-пікі як компенсацію за Портера і хоче отримати взмін гравця, який би міг стати важливою частиною ротації наступного сезону. Скоріше за все, Портера буде відраховано з нового клубу у випадку обміну через його скандальну репутацію.

У понеділок Портера заарештували і звинуватили в нападі та придушенні своєї дівчини колишньої баскетболістки жіночої НБА Кайзи Гондрезік в Нью-Йорку. Під час розслідування встановили, що Портер завдав дівчині кілька ударів кулаком по обличчю та тримав руками за шию. Гондрезік доставили до однієї з місцевих лікарень для обстеження, у неї виявили перелом шийного хребця.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1888

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.