“Завжди приємно перемагати Литву”. Гравці збірної Латвії — про розгромну перемогу в останній грі ЧС-2023

"Завжди приємно перемагати Литву". Гравці збірної Латвії — про розгромну перемогу в останній грі ЧС-2023 1 - basket.com.ua

Баскетболісти збірної Латвії прокоментували свій успішний виступ у матчі з Литвою.

“Ми довели, що можемо вигравати такі матчі. П’яте місце на чемпіонаті світу для нас – чудове досягнення. Ми вперше на світовій першості і досягли такого результату. Це неймовірно.

Литву завжди приємно перемагати. Це ж дербі. Жагарс довів, що він гравець високого рівня, що він прогресує, я дуже радий за нього.

Поразка в спарингу перед ЧС-2023? Перш за все, це був товариський матч. Можливо, не вистачало концентрації, але литовці провели класну гру, завдавали хороших кидків. Це був найгірший матч для нас“, –сказав Роландс Шмітс.

Напад діяв дуже добре, і ми зуміли відірватися. Можливо, вони накопичили втому під час чемпіонату, тому що ми виглядали свіжішими. Ми також виконали кидки зі значно кращим відсотком. Ми хотіли завершити турнір позитивом” – зізнався Андрейс Гражуліс.

Було багато позитивних емоцій під час турніру. Сьогодні ми поставили крапку. Наразі емоції вже не такі чудові, але треба святкувати і їхати додому. Попрощатися з уболівальниками і їхати до наших родин.

У нас залетіло майже все, а у них не виходило, тому такий і результат. Думаю, було важко зібратися, тому що вони хотіли грати за медалі. У грі за п’яте місце потрібно знайти сильну мотивацію. Можливо, її не вистачало. Можливо, завдяки нашій грі вони здалися“, – сказав Анджей Пасечнікс.

0

Автор публікації

104
Коментарі: 38Публікації: 7229

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.