Головний тренер збірної Канади відреагував на перший в історії країни виграш медалей ЧС

Головний тренер збірної Канади відреагував на перший в історії країни виграш медалей ЧС 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Канади Жорді Фернандес поділився думками після перемоги над США (127:118 ОТ) в матчі за третє місце чемпіонату світу. Канада вперше в історії виграла медалі ЧС.

“Я хочу подякувати двом особливим людям: одна — моя дружина Келсі, друга  — тренер Девід Блатт. Я впевнений, що ви, хлопці, знайомі з ним. Він як мій ангел, завжди поруч. Однією з причин, чому я отримав роботу, є мій бекграунд і досвід. Я працював у НБА 15 років, але народився та виріс у передмісті Барселони – Бадалоні. Це одне з найкращих баскетбольних міст у світі. Я жив там до 26 років.

У мене є власний шлях навчання в НБА та ФІБА. Я думаю, що це одна з причин, чому в мене повірили та дали мені роботу в збірній Канади. Єдине, що я можу сказати, це спасибі за віру в мене, це був чудовий досвід. Я дуже виріс як особистість і як тренер. Було багато речей, які міг зробити краще, але я готовий знову працювати на Олімпіаді”, – заявив Фернандес.

 

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.