Головний інсайдер НБА назвав фаворита на підписання Рассела Вестбрука

Головний інсайдер НБА назвав фаворита на підписання Рассела Вестбрука 1 - basket.com.ua

Едріан Воджнаровскі, який є найвторитетнішим інсайдером у світі НБА,  заявив, що у разі викупу контракту Расселла Вестбрука “Ютою” баскетболіст перейде до “Чикаго Буллз”.

У разі викупу до Расселла буде великий інтерес на ринку. Чикаго буде фаворитом у цій боротьбі. Біллі Донован працював із ним в “Оклахомі”, якщо подивитися на лаву далі, то можна побачити Моріса Чікса (працював у штабі “Тандер з 2009 по 2013 та 2015-2020 – прим.), Джоша Лонгстаффа (працював асистентом у “Тандер” з 2010 по 2014 – прим.).

У штабі «Буллс» зібрані колишні помічники “Тандер”, у всіх у них добрі стосунки та вдалий досвід спільної роботи з Рассом. І він має вписатися до цієї команди, додаючи енергію з лави”, – сказав Воджнаровський.

Варто сказати, що президент “Юти” Джастін Занік не поспішає робити викуп контракт MVP 2017 року.

“У випадку з Расселлом ми готові до різних варіантів. Ймовірно, йому потрібний деякий час.

На даний момент немає жодних прийнятих рішень, так само як і всі можливості залишаються відкритими. Вестбрук готовий залишитися з нами. Ми дамо йому час на роздуми“, – заявив Занік.

Показники Вестбрука у 52 матчах нинішнього сезону НБА – 15,9 очка, 6,2 підбирання та 7,5 передачі в середньому за зустріч.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7222

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.