Дві ранніх гри, важкий іспит для “Фінікса” без травмованої суперзірки: прев’ю матчів НБА 28-29 січня

Дві ранніх гри, важкий іспит для "Фінікса" без травмованої суперзірки: прев'ю матчів НБА 28-29 січня 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Оклахома»
Початок: 21:00

«Детройт» (5-40) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Вашингтоном» (104:118). Кейд Каннінгем відновився після травми, але не допоміг «Пістонс» здолати сусіда по дну турнірної таблиці Східної конференції. Шанси команди Монті Вільямса проти «Оклахома-Сіті» (32-13) можна вважати мізерними. «Тандер» піднялись на перше місце в Західній конференції після недавніх поразок «Міннесоти». Джош Гідді, Чет Холмгрен, Шей Гілджес-Александер, Джейлен Вільямс не збираються у відповідь робити подарунки конкуренту, втрачаючи очки проти найгіршої команди ліги.

«Індіана» – «Мемфіс»
Початок: 22:30

«Індіана» (26-20) грає без травмованого Тайріза Халібертона, але функції лідера вчасно взяв на себе нещодавно придбаний Паскаль Сіакам. «Пейсерз» перемогли «Філадельфію» та «Фінікс», головним чином, за рахунок внеску Сіакама, хоча Майлз Тернер, Бадді Хілд, Беннедикт Матурін також виглядали непогано. «Мемфіс» (18-27) здобув три перемоги поспіль. Це справжній подвиг для «Гріззліз», які страждають від травм ключових гравців. Скоріш за все, Джарен Джексон, Люк Кеннард і Заїр Вільямс чергову сенсацію влаштувати не зможуть через щільний графік і силу суперника, до якого вони їдуть в гості.

«Атланта» – «Торонто»
Початок: 01:00

«Атланта» (18-27) програла 4 матчі поспіль. Керівництво «Хоукс» довіряє головному тренеру Квіну Снайдеру, хоча від команди очікували кращий результат. Тим не менш, Трей Янг, Клінт Капела, Деандре Хантер можуть вивести «Атланту» в плей-ін Сходу навіть з відверто негативним балансом, оскільки конкуренти дуже слабкі. «Торонто» (16-29) вже ні на що не претендує. «Репторс» також програли чотири рази поспіль. Ар Джей Барретт, Скотті Барнс та Іммануїл Квіклі – єдині недоторкані гравці в команді Дарко Раяковича. Всіх інші доступні для обміну за активи перед дедлайном, після якого «Торонто» почне «зливати» ще більш активно.

«Орландо» – «Фінікс»
Початок: 01:00

«Орландо» (23-22) не так давно знаходився в топ-4 Сходу. «Меджик» пережили серйозний спад за останній місяць. Команді Джамала Мозлі заважала травма Франца Вагнера, але слід відзначити, що Паоло Банкеро, Коул Ентоні, Гері Харріс, Гога Бітадзе при цьому також стали грати меш якісно. «Фінікс» (26-19) перервав серію з 8 перемог в минулому матчі з «Індіаною» (131:133). Лідери «Санз» Кевін Дюрант, Девін Букер, Юсуф Нуркич збираються розпочати новий вдалий відрізок. Зробити це реально, хоча просто команді Френка Вогеля навряд чи буде, враховуючи чергову травму Бредлі Біла, який отримав перелом носа в Індіанаполісі.

«Портленд» – «Чикаго»
Початок: 04:00

«Портленд» (13-32) в попередньому матчі у гостях програв «Сан-Антоніо» (100:116) – єдиній команді, яка знаходиться нижче в таблиці Заходу. Вдома «Трейл Блейзерс» повинні бути більш вмотивованими, однак за будь-яку ціну здобувати перемогу Анферні Саймонс, Джеремі Грант, Деандре Ейтон і Скут Хендерсон навряд чи збираються. «Чикаго» (21-25) впевнено почуває себе в зоні плей-ін Сходу. «Буллз» страждають від періодичних збоїв, але Демар Дерозан, Кобі Вайт, Нікола Вучевич, Андре Драммонд потенційно здатні виграти в Орегоні навіть при далеко не ідеальній якості баскетболу.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1933

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.