Дмитро Базелевський: “Хлопці з U-18, ви маєте гарний і перспективний вигляд, але до цього потрібна гра, а не понти”

Дмитро Базелевський: “Хлопці з U-18, ви маєте гарний і перспективний вигляд, але до цього потрібна гра, а не понти” 1 - basket.com.ua

Український тренер Дмитро Базелевський на персональній сторінці в Facebook прокоментував поразку збірної України U-18 в другому матчі групового раунду чемпіонату Європи від Румунії (66:72).

“Знову апсет. Але, буває… Але, сумно, що від якоїсь (вибачте!) сумної Румунії. Я впевнений, що Румунія і не мислить про групу А. У них немає жодних аргументів для групи А. А ми були заряджені на групу А. Ми везли збірну десятиліття за цим віком. Але щось не зростається поки що.

Навіть на моніторі, бачачи наших хлопців, я ціную їх. Вони стараються. Стараються і стараються. Увійшли в контакт на початку гри, не давали забивати, правильно фолили. Але, блін, це ж збірна Румунії! (Нехай вибачать мене, друзі з Румунії і наші, хто туди переїхав і поважає країну). У баскетболі, поки що, Румунія не топ.

Поки що, ми дуже складно виглядаємо по грі. Гаразд, ми слабші за румунську збірну — це факт. Але, що сильно чіпляє, це поведінка і ментальність наших гравців.

Коли ти дав згори або щось нормальне зробив через збірні американців, хорватів, іспанців, французів. Це зрозуміло — можна вибухнути емоціями. У Дивізіоні В, все що зроблено, потрібно реально розуміти, що до майстерності ще дуже далеко! Easy!

Підтримуємо один одного, радіємо, надихаємося. Але, хлопці, на моніторі є враження, що ви в Дивізіоні B поводитеся, як суперстари. Хлопці, ви маєте гарний і перспективний вигляд, але до цього потрібна гра, а не понти!

Кивати, від вас (хлопці), на тренерів — не канає! Тренерів інші оцінять. Хто там у вас, у цій збірній лідери? У кого є серце і вогонь? Просто спробуйте качнути самих себе! Бракує вашої єдності та згуртованості.

Вибачте хлопці з нашої U-18, але виглядає загалом, що ви кожен сам за себе. Зрозумійте, навіть найкращий з вас, буде дуже дешевим без команди!

P.S. Баскетбол сьогодні дуже не сподобався, але гравці дуже сильно можуть змінити враження про команду. Може нехай спробують”.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 757

4 думки про “Дмитро Базелевський: “Хлопці з U-18, ви маєте гарний і перспективний вигляд, але до цього потрібна гра, а не понти”

  1. punishyomachine сказав:

    Не знаю, де там перспективи… з того, що побачив – вони є хіба що в Сушкіна та Сіпало. Йяму виглядав непогано на минулому U16, але зараз не видно прогресу ні по фізиці, ні в грі. Скоріше ближче до регресу.
    Ну і стабільна проблема усіх наших U – наднизька кількість і наднизька точність 3-очкових. І це брак і індівідуальної майстерності – не можемо самі створити момент, і командної гри – бо не можемо стабільно вивести на вільний кидок.

    0
  2. Mixtape сказав:

    Команда робить у захисті тактичні помилки які недопустимі на рівні U14, не те що U18 чи U16. Навіть проти Ірландії!!!!

    Напад взагалі стоїть і все що придумали з румунами це грузити в лоу-пост до втрати свідомості. Базові речі у команди не налаштовані, про що тут взагалі писати….

    1
  3. Mixtape сказав:

    Вибачте, але це якийсь “брєд сумасшедшего”.

    Які понти? Команда приїхала на турнір непідготовленою. Тренерський штаб провалив роботу і показує свою некомпетентність. До чого тут взагалі понти???

    2

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.