Діллон Брукс оригінально звернувся до своїх хейтерів після завоювання Канадою медалей на ЧС

Діллон Брукс оригінально звернувся до своїх хейтерів після завоювання Канадою медалей на ЧС 1 - basket.com.ua

Форвард збірної Канади Діллон Брукс висловився після матчу за третє місце чемпіонату світу з США (127:118 ОТ), в якому він набрав 39 очок.

“Просто щасливий, що можу вдягнути цю футболку. Я пропустив кілька кваліфікаційних матчів і вікон. Але я щасливий бути зі своїми товаришами по команді, одягнути цю футболку та представляти свою країну перед канадцями. Це було так приємно. Ми мали виграти бронзу, продовжуємо створювати історію для цієї країни. Але не зупиняємося. Ми повинні продовжувати. Рекордні 39 очок за матч з США? Після кожного тренування я кидаю з Лу Дортом з семи різних точок, просто намагаючись піднятися на новий рівень і вперто йду до мети. У мене виходить. Я ніколи не хотів робити поспішні кидки. Але моя роль у цій команді – бути шутером. Я вважаю, що добре попрацював на цьому чемпіонаті світу

Що можу сказати своїм численним хейтерам? Я просто ціную вас. З самого початку всі, хто кидався на мене в Twitter і Instagram, спостерігали за моєю грою. Їх критика просто допомагає мені ставати кращим з кожним днем. Це мотивує мене бути кращим на паркеті заради моїх товаришів по команді. Критика просто мотивує мене продовжувати працювати”, – заявив Брукс.

0

Автор публікації

Офлайн 12 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1863

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.