Денніс Шрьодер назвав вирішальний момент, який допоміг Німеччині виграти чемпіонат світу

Денніс Шрьодер назвав вирішальний момент, який допоміг Німеччині виграти чемпіонат світу 1 - basket.com.ua

Розігруючий збірної Німеччини Денніс Шрьодер поділився думками після перемоги над Сербією (83:77) в фіналі чемпіонату світу з баскетболу, відзначивши роль командного зібрання на Окінаві в завоюванні історичного золота.

“По-перше, це була довга подорож. Ми працювали над цим понад 10 років і минулого року вибороли бронзу Євробаскету. Неймовірна команда. Ми стартували у липні, тренер чудово впорався з нашим завданням. Кожен зробив усе можливе, щоб досягти успіху. Мати баланс 8-0 на ЧС – це неймовірно. Мої діти, моя дружина, дякую всім людям, які прийшли нас підтримати. Це неймовірно. Ми насолоджувалися кожним днем, кожною грою. Ми творили історію. Дірк Новіцкі – один із найкращих в історії, він змінив баскетбол, він чемпіон НБА. Повага йому. Для мене було честю зіграти з ним у 2015 році. Це великий успіх. для федерації, для кожного гравця в роздягальні. Ми б не зробили цього, якби не були командою. Вітаю тренера Горді Херберта і його штаб, товаришів по команді, взагалі усіх. Фінал був єдиною грою, яку транслювали по телебаченню в Німеччині. Баскетбол — фантастичний вид спорту, і мені хотілося б, щоб у майбутньому кожну гру показували.

Десять років тому у нас був Новіцкі, але команда була не така відома. Нині все по-іншому. Ми просто хочемо пошани. Після рівного рахунку в першій половині тренер сказав, що нам потрібно добре захищатися, як ми це робили в матчі проти США. Усі це слухали. Вони були готові. Саме тому ми виграли, а також завдяки грі на підбираннях та переходах. Вирішальним моментом нашого тріумфу стався на Окінаві. У нас була зустріч, тренер у всіх питав, чого ми хочемо. Усі казали, що виграти медаль. І нарешті він спитав мене, і я сказав, що хочу золото. Мої товариші по команді були всі разом, і саме тому я це сказав. Наш захист і те, як ми граємо, особливі. Ми всі граємо як команда і мати результат 8-0 – це неймовірно”, – сказав Шрьодер.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1863

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.