Чемпіон Суперліги-2012: “Богданович та Мілутінов – це найкращі гравці ЧС-2023”

Чемпіон Суперліги-2012: "Богданович та Мілутінов - це найкращі гравці ЧС-2023" 1 - basket.com.ua

Колишній тренер БК “Київ” та БК “Донецьк” Саша Обрадович поділився емоціями від виходу збірної Сербії до фіналу ЧС-2023.

Проти Канади ми побачили ще одну видатну гру наших хлопців. Звичайно, вони грають якнайкраще, коли їм це найбільше потрібно. Усі баскетболісти показали свій найвищий можливий потенціал. Ви бачите, що атмосфера в команді чудова, стиль гри теж на високому рівні.

Усе це для мене очікувано. Я знав, що у нас є видатні гравці, і з кожною грою ставало все більш очевидним, що вони готові до великих звершень. У нас менша ротація без Симанича, але у нас також є два найкращі гравці турніру на цей момент – Богдан Богданович і Нікола Мілутінов.

Всі інші показують помітну гру, і в кожному матчі кілька нових гравців роблять особливий внесок, перевершують самих себе. Це був Алекса Аврамович проти Канади, неймовірно, як він зіграв у захисті, як пресингував на м’ячі. Огнен Добрич чудово зіграв весь чемпіонат, а в півфіналі показав феноменальну гру“, – сказав Обрадович.

Переможець Суперліги-2011/2012 також розповів, чого очікує від гри з Німеччиною.

Ви можете побачити їх згуртованість і те, що вони люблять грати разом. Іноді тренера Герберта турбує егоїзм Шрьодера, і він негайно реагує, але насправді вони є гармонійним цілим. Знаючи всіх цих гравців, я знаю, що нашій збірній буде нелегко, але у нас теж є свої козирі. У нашій команді два найкращих гравця чемпіонату – Богданович і Мілутінов.

Німці відомі своєю наполегливістю та душевною силою, вони ніколи не здаються, у їхніх лавах є гравці НБА. І це чи не найкращий їхній ростер в історії.

З іншого боку, ми маємо свою якість і талант, видатних баскетболістів і хорошу командну гру. І, звичайно, тренер Светіслав Пешич. Легенда серед тренерів. У нашій команді все під контролем, давайте просто продовжуватимемо так і у нас буде шанс на золото“, – додав наставник “Монако”.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7229

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.