Богдан Богданович прокоментував поразку збірної Сербії в фіналі чемпіонату світу

Богдан Богданович прокоментував поразку збірної Сербії в фіналі чемпіонату світу 1 - basket.com.ua

Форвард збірної Сербії Богдан Богданович поділився думками після поразки від Німеччини (77:83) в фіналі чемпіонату світу з баскетболу.

“Коли ми розпочинали, у нас ніхто не вірив. Я дуже радий за цю групу хлопців і пишаюся ними. Вкладено багато праці та часу, і я пишаюся всіма. Це баскетбол: один кидок влучає, інший ні. Ми могли б зіграти краще у захисті, але іноді виграєш, іноді програєш. Німеччина роками будувала цю команду і показала, що вони найкращі на турнірі. Ми не дивимося на інших; ми дивимося на себе, і я пишаюся цими хлопцями. Ми змогли перемогти, але все це частина досвіду; ми рухаємося вперед . Багато гравців плакали після поразки, але я вважаю це набуттям цінного досвіду. Значення цієї срібної медалі буде повністю зрозуміле лише найближчими роками. Ми грали у фіналі, і ми маємо бути дуже раді та щасливі, що зайшли так далеко”, – сказав Богданович.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1863

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.