Александер Секуліч: “На ЧС створені хороші умови, але є пара хлопців, яким не подобається Словенія”

Александер Секуліч: "На ЧС створені хороші умови, але є пара хлопців, яким не подобається Словенія" 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Словенії Александер Секуліч поділився думками після матчу проти Канади (89:100) в чвертьфіналі чемпіонату світу.

“Важко грати та стримувати емоції, коли тебе б’ють упродовж усього матчу. Ми багато над цим працюємо, але це дуже складно і це засмучує. Це набридає. Не знаю, чи ви знаєте, але я знаю, що це виглядає некрасиво. Це дуже складно, і це робить Луку Дончича особливим гравцем, тому що його важко зупинити за правилами. На турнірі створені хороші умови, але є пара хлопців, яким ми не подобаємось.

У Канади чудові гравці, чудовий тренер. Ми чудово провели першу половину, але втратили концентрацію в третій чверті. Ми не забили кілька відкритих кидків, і в підсумку атлетизм суперника взяв верх. Я пишаюся хлопцями. Вони зробили щось неперевершене. Не тільки Лука, але всі зіграли набагато краще, ніж я від них очікував, враховуючи обставини. Канадці можуть конкурувати з США. Я сказав перед стартом турніру, що Канада є одним із претендентів на медалі”, – заявив Секуліч.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.