Євген Мурзін: “Провальна гра з нашого боку. Тільки 8 передач на всю команду”

Євген Мурзін: "Провальна гра з нашого боку. Тільки 8 передач на всю команду" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Прикарпаття-Говерла» – «Київ-Баскет»

Нікіта Когут, форвард «Київ-Баскета»:

– Ми зі стартових хвилин добре грали в захисті, отримали перевагу в рахунку. Далі все вирішила наша гра. Не всі установки тренера виконали, є над чим працювати. Були втрати, багато невпевнених дій.

Дмитро Забірченко, головний тренер «Київ-Баскета»:

– Контролювали гру. Вдалося пограти молодим гравцям і тим, хто менше грав. Сьогодні Когут зіграв велику роль, молодий гравець. Він вийшов і боровся з Лесиком, майже не програвав боротьбу. Гравці мають грати далі, якщо використовують шанси в таких матчах. Я на нього розраховую. Думаю, що він буде отримувати свій час далі.

Сергій Старцев, захисник «Прикарпаття-Говерли»:

– Хочеться вибачитися перед нашими вболівальниками. Ми не можемо собі дозволяти так грати, починати гру без енергії. Катастрофа з втратами, більше 20. 8 передач на команду. Так неможливо вигравати матчі. Не впоралися в захисті з лідерами суперника, нічого сьогодні не виходило. Зараз будемо розмовляти, розбирати моменти.

Євген Мурзін, головний тренер «Прикарпаття-Говерли»:

– Вітаю «Київ-Баскет» з перемогою. Вони грали краще в захисті і нападі. Провальна гра з нашого боку. Готуємося до «Старого Луцька». Чому гра провальна? По-перше, 23 втрати. Погана реалізація кидків. Не було командної гри. Тільки 8 передач на всю команду.

0

Автор публікації

Офлайн 15 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1861

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.