Янніс Адетокумбо став на захист Дока Ріверса і назвав головний недолік гравців “Бакс”

Янніс Адетокумбо став на захист Дока Ріверса і назвав головний недолік гравців "Бакс" 1 - basket.com.ua

Лідер “Мілвокі” Янніс Адетокумбо заступився за нового головного тренера “Бакс” Дока Ріверса.

«Док Ріверс приніс мені душевний спокій. Він крутий. Він чортів Док Ріверс. Він знає свою справу.

Тренер Док – чудовий хлопець, він багато років у лізі, виграв багато матчів. З ним я добре сплю ночами. Не має значення, виграли чи програли, я знаю, що тренерський штаб буде підготовлений. І не лише Док, а й його помічники. Ці хлопці надзвичайно розумні та знають баскетбол. У цьому сенсі мені більше нема про що турбуватися.

Тренер Док тренував великих гравців, тренував великі команди. Але наша команда інша, вона є унікальною. Щось працювало, щось не працювало. Нові тренери додали багато нового, що ми можемо використати. Але є й те, що нам треба повернути“.

Також грецький баскетболіст відмітив, що у команді відбулося ряд змін, але це не привід жаліти себе.

Можна почати із власника клубу – змінився. Тренер – змінився. Новий тренер – змінився. Зіркові гравці – змінилися. Кріс Міддлтон – то грає, то не грає. Так багато змінюється. Але ми маємо залишатися єдиними. Я не люблю скаржитися. Не люблю шкодувати себе. Я не такий.

Я мушу продовжувати боротися. Я не хочу потім озиратися назад і думати: “Чорт, у мене були чудові команди, і я не зміг подолати труднощі”. Ми маємо перестати шкодувати себе. Мені це набридло. Ми маємо перестати це робити. Нічого не дістанеться нам просто так. Ми повинні піти та взяти це.

Я грав із хлопцями, які ніколи не шкодували себе. Вони приходили, робили свою роботу, їхали додому, робили свою роботу, їхали додому, робили свою роботу. Ось що ми маємо робити. Наразі ми цього не робимо, але, сподіваюся, ми зможемо», – сказав форвард «Мілуокі».

0

Автор публікації

104
Коментарі: 38Публікації: 7441

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.