В’ячеслав Петров: “Виступити на Євробаскеті – це єдине, що ми можемо зробити для нашої держави, крім фінансової підтримки”

В’ячеслав Петров: "Виступити на Євробаскеті – це єдине, що ми можемо зробити для нашої держави, крім фінансової підтримки" 1 - basket.com.ua

Центровий збірної України з баскетболу В’ячеслав Петров в інтерв’ю Максиму Гайовому поділився думками про вплив війни в країні на чемпіонат Суперліги.

“Навіть якщо це все закінчиться завтра, не буде хорошого сезону Суперліги. Багатьом буде не до баскетболу. Буде як в 2014, 2015, 2016, якщо не гірше.

Не думаю, що буде якась сильна та конкурента ліга й зірки. Я не вірю, що навіть при наявності Суперліги гравці рівня збірної повернуться в найближчі сезони”, – сказав Петров.

Також Петров поділився думками про можливу участь на Євробаскеті.

“Виступити на Євробаскеті, в нашій ситуації, це єдине, що ми можемо зробити для нашої держави, крім фінансової підтримки.

Навіть якщо війна затягнеться – підготуватися до Євробаскету не буде проблемою”, – сказав Петров

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.