Володимир Холопов: “Кінгсбі допомагає нам, впевнений, що він буде це робити і надалі”

Володимир Холопов: "Кінгсбі допомагає нам, впевнений, що він буде це робити і надалі" 1 - basket.com.ua

Наставник “Київ-Баскета” Володимир Холопив розповів, що очікує від вирішальних тижнів у Суперлізі.

– Одразу питання про легіонера. У момент підписання ви зазначали, що поява легіонера покращить справи команди в атаці. Даня Кінгсбі вже провів з командою два бабли. За підсумками цих ігор можна сказати, що покладені надії виправдані?

– Нам був необхідний гравець, котрий міг би допомагти команді на паркеті. Я хочу зазначити, що Даня – відмінний гравець. Він добросовісно виконує свою роботу, його старання помітні. Цей гравець допомагає нам і я впевнений, що буде допомагати і далі.

– В рамках домашнього баблу на команду чекає зустріч з прямим конкурентом за боротьбу в трійці – львівскою “Політехнікою”. Минула зустріч завершилась поразкою, причиною якої ви називали погану гру підопічних на периметрі. Як проводиться робота над помилками та яка тактика буде обрана на матч із львівʼянами?

–  Так, львів’яни для нас – прямий конкуреент в боротьбі за медалі, тому до цієї гри ми ставимось дуже серйозно. Фактично майже тиждень працюємо, аналізуючи дії цієї команди та проводячи скаутинг окремих гравців.

Те, що було під час луцького баблу, коли ми поступилися, то питання стосувалося концентрації гравців під кінець зустрічі. Тоді за півтори хвилини ми скоротили відставання до одного очка, проте замість трьох проходів, про які я казав під час тайм-ауту, були зроблені хибні триочкові кидки.

На жаль, це було остаточною крапкою в тому матчі. Цього разу ми будемо грати краще та більш відповідально поставимось до наших дій наприкінці зустрічі.

– Останнім часом стан деяких гравців був незадовільний, через що вони пропускали як тренування, так і матчі. Як зараз почуваються Антон Мусієнко та Ігор Дубоненко?

– Не всі гравці готуються: Микита Базилєв отримав травмування під час товариської гри проти «Черкаських Мавп», через що пропустить матчі баблу. До того ж, Назарій Кісільчук має мікротравму після тієї ж гри, та попри це до команди повноцінно повернулись Антон та Ігор. Сподіваємось вони зіграють на цьому баблі.

– Команда вперше в цьому році зіграє вдома. Які ваші очікування від поєдинків на домашньому паркеті?

– Для нас бабл вдома та бабл на виїзді – це зовсім різні бабли. Хоч ми граємо без наших вболівальників на трибунах, все одно відчувається ефект домашніх стін.

Тому сподіваюсь, що ми будемо грати краще, впевненіше, по-спортивному нахабніше та більш відповідально, адже це домашні матчі. Я покладаю свої надії, що цей бабл команда проведе гідно.

– Враховуючи останні результати та загальне положення в турнірній таблиці, чи можна вже зараз коригувати цілі на цей відрізок сезону? Оскільки питання про чемпіонство фактично зняте, якщо формат буде незмінний…

– Кожна команда має в активі різну кількість зіграних матчів. Різні команди грали із різними суперниками, не всі відіграли як ми.

Умовно “БІПА” ще не зіграла із “Будівельником” таку кількість матчів, котру відіграли ми. Цей факт впливає на стан турнірної таблиці. На сьогоднішній день, я навіть не маю бажання приділяти увагу турнірній таблиці. Вона не є інформативною, адже в команд різна кількість зіграних матчів.

Наша задача продовжує полягати в тому, аби методично та плідно працювати. Вигравати те, що ми повинні вигравати і тоді буде результат по завершенню сезону.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.