Володимир Холопов: “25 втрат від команди з досвідченими гравцями – це просто ненормально”

Володимир Холопов: "25 втрат від команди з досвідченими гравцями – це просто ненормально" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Київ-Баскет» – «Прикарпаття-Говерла»

Сергій Старцев, захисник «Прикарпаття-Говерли»:

– Це важлива перемога для нас. Ми поруч в турнірній таблиці з «Київ-Баскетом». Старалися. Не все виходило, особливо в першій половині. Не можемо пропускати 50 очок, це дуже багато для нас. В другій половині намагалися зібратися в захисті. Вийшло. Можливо, трохи пощастило в кінцівці.

Євген Мурзін, головний тренер «Прикарпаття-Говерли»:

– Вольова перемога. Гарно зіграли в захисті, особливо в третій чверті. Не програли підбирання. Я задоволений результатом і грою. Чекаю наступну зустріч з «Черкаськими Мавпами».

Вадим Заплотинський, форвард «Київ-Баскета»:

– На жаль, позитивних моментів майже немає. Один був – початок гри, коли ми бігли, старалися, захищалися і суперники нічого не могли зробити. Це тривало 5 хвилин, після чого ми зробили декілька неточних атак і суперники побігли у швидкий відрив. З цього все почалось. Ми дали нас наздогнати. В другій чверті зібралися і вийшли вперед, але третя була повністю провальна. В четвертій банально не показали характеру.

Володимир Холопов, головний тренер «Київ-Баскета»:

– Ми очікували супротив від «Говерли». Це дуже непоступлива команда, яка грає до останньої хвилини. Вони це сьогодні підтвердили. На жаль, ми не грали до останньої хвилини. Першу половину грали вільно, впевнено атакували, мали 50% точності триочкових. У другій половині не розбили зону, хоча розбирали два тижні «Говерлу», тому що перша гра в цьому баблі була дуже важливою для нас.

Перед грою сказав, що маємо відповідально відноситися до володіння м’ячем. Іноді здається, що треба сказати щось інше. Акцентуєш на цьому увагу, але виходиш і бачиш 25 втрат. Це аномально. Це вплинуло на результат. 25 втрат від команди з досить досвідченими гравцями – це просто ненормально.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.