Віталій Степановський: “41 штрафний кидок Словенії – цікавий момент, але це гра”

Віталій Степановський: "41 штрафний кидок Словенії – цікавий момент, але це гра" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу кваліфікації Євробаскету Словенія – Україна

Артем Пустовий, центровий збірної України:

– Ми провели хорошу першу половину. Після перерви зробили декілька втрат поспіль, суперники забили легкі триочкові. Ми несуттєво відставали, але вони забивали, а ми втратили свій ритм через помилки.

Віталій Степановський, головний тренер збірної України:

– Вітаю Словенію. Дуже важкий матч. Були дві різні половини. В першій грали краще, мало помилялися в нападі, розумно діяли. Знали, що Словенія агресивна в захисті. Готувалися до цього. Ментально і фізично виглядали добре. Погано почали другу половину, особливо третю чверть. Були деякі дурні рішення і втрати, після яких суперники забивали кидки. Звісно, 41 штрафний кидок Словенії – цікавий момент, але це гра. Ще раз вітаю Словенію. Дякую всім вболівальникам, які прийшли в зал і підтримували нас. Це було дуже відчутно.

Клемен Препелич, захисник збірної Словенії:

– Вітаю Україну з дуже солідною грою. Тренерський штаб добре підготував нас. Знали, що легко не буде. В першій половині втягувалися в гру. Після перерви стали краще діяти в нападі, більш ефективно в порівнянні з першою половиною. Це дозолило здобути домашню перемогу.

Александер Секулич, головний тренер збірної Словенії:

– Дякую фанатам. Майже повна арена, чудова атмосфера. Вони нам дуже допомогли, особливо на фоні відставання в першій половині. Після перерви хлопці стали більш ефективно діяти в захисті і краще використовували можливості в нападі. Нам нічого не давалося просо так, ми все заслужили своєю працею на паркеті. Україна – дуже досвідчена команда. Деякі гравці виступали в Євролізі. Перед матчем говорив, що захист стане ключовим. В нападі у нас є талант. Ми набрали майже 90 очок, хоча тренувалися разом лише три дні. Захист також буде ключовим і в наступному матчі.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.