Саша Везенков та Васіліє Міцич розповіли про свою акліматизацію в НБА

Саша Везенков та Васіліє Міцич розповіли про свою акліматизацію в НБА 1 - basket.com.ua

Саша Везенков та Васіліє Міцич, які ставали MVP Євроліги, розповіли про свій дебютний сезон в НБА.

Що стосується самого пристосування до НБА, то я спокійно ставлюся до цієї ситуації. Я ніколи в житті ні за чим не гнався. Я завжди кудись пробирався, де б не був. Спочатку у мене не було шансу, але через деякий час я його знайшов.

У мене є досвід і я зрозумів, що мене поважають розміром і сумою контракту, який мені запропонували. Я знав, яка концепція команди, що вони намагалися зробити тут останні кілька років і які гравці будуть там на моїй позиції. Все це було мені зрозуміло. Звичайно, я  не змирився з поточною ситуацією в плані свого бажання довести, хто я є. Я хочу бути повноцінним гравцем НБА, а не просто приїхати сюди, щоб бути тут. Я говорив про це багато разів і вважаю, що це частина процесу, який зараз відбувається”, – сказав Міцич.

Сербський захисник набирає 3,4 очка і робить 2,6 передачі за 12 хвилин на паркеті.

Тут все по-іншому – тренувальні центри, рівень, талант. У Європі ми бачимо більш напружені матчі, де більше тактики і важливіший результат. НБА – це більше шоу, тут більше яскравих моментів, тоді як у Європі результат і перемога мають більшу вагу. 

Я намагаюся адаптуватися. Америка — це щось зовсім інше. Мені вже не 20, коли швидше адаптуєшся. Мої товариші по команді та моя родина поруч зі мною. Я дуже щасливий бути тут. Я намагаюся втілювати свої мрії та заробляти більше хвилин”, – зізнався Везенков.

Колишній лідер “Олімпіакоса” набирає 5,7 очка і робить 2,6 підбирання за 13 хвилин ігрового часу.

0

Автор публікації

104
Коментарі: 38Публікації: 7380

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.