Олександр Кобзистий: “Впевнений, що потраплю в національну збірну — це лише питання часу”

Олександр Кобзистий: “Впевнений, що потраплю в національну збірну — це лише питання часу” 1 - basket.com.ua

Форвард молодіжної збірної України Олександр Кобзистий в інтерв’ю Overtime поділився своїми думками щодо виступу команди U-20 на чемпіонаті Європи та розповів про плани на майбутнє.

“Я вважаю, що в цієї команди був потенціал, але ми не змогли його реалізувати. Ми не змогли зробити команду, могли виступити значно краще. Напевно нам не вистачило ротації, десь не вистачило Саши Ковляра, який може зіграти набагато-набагато краще, аніж він зіграв. Всі могли зіграти набагто краще, аніж зіграли. Те саме можу сказати і про себе. 

Моя емоційність? Ми розмовляли з Віталієм Степановським про це, він просив мене трохи охолонути. Він правий, дійсно треба працювати над цим, адже це заважає мені грати. Батько (колишній баскетболіст Віктор Кобзистий — ред.) також багато чого мені сказав, але, що саме, то краще запитати в нього. 

Я дуже хотів приїхати до збірної, хотілося показати на, що мі здатні, показати результат, попрацювати з новими гравцями та Віталієм Степановським. Працювати з ним було дуже круто, це тренер, який знає багато речей. Я навчився в нього, що треба завжди та усюди хотіти перемагати. 

Щодо боротьби за повернення до Дивізіону А, я вважаю, що у нас будуть дуже великі шанси, адже на цьому Євробаскеті у нас було 8 гравців 2003 року народження. Хлопці отримали досвід, навчилися чомусь новому і наступного року буде грати легше. Ми матимемо свої шанси, щоб повернутися.

В наступному сезоні я залишаюся в Белграді і напевно гратиму за основну команду Меги. НБА? Авжеж, це моя мета. Ще в минулому сезоні я грав з Ніколою Йовічем (новачок Майамі — ред.) і зараз він потрапив до НБА. Все можливо. Національна збірна? Дуже хочу туди потрапити, це вже, мабуть, не мрія, а більше мета. Впевнений, що колись я туди потраплю. Це лише питання часу”.

Текст – basket.com.ua.

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

3 думки про “Олександр Кобзистий: “Впевнений, що потраплю в національну збірну — це лише питання часу”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.