Головний тренер “Сакраменто”: “Тепер Олексій Лень отримуватиме більше ігрового часу”

Головний тренер "Сакраменто": "Тепер Олексій Лень отримуватиме більше ігрового часу" 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Сакраменто Кінгз” Майк Браун після матчу регулярного чемпіонату НБА проти “Денвер Наггетс” (135:106) висловився про розподілення хвилин між резервними центровими Олексієм Ленем і Джавейлом Макгі. Останнім часом Браун робив ставку на Макгі, але в грі з “Наггетс” надав 15 хвилин Леню, який непогано проявив себе, набравши 11 очок і 2 підбирання.

“Ми даємо резервним баскетболістам грати відрізками через декілька матчів. Якщо ми перемагаємо, цей резервіст продовжує отримувати хвилини. Олекій Лень і Джавейл Макгі добре працюють протягом сезону. У Леня був хороший відрізок. Потім він почав часто отримувати фоли в нападі, трапилися інші речі. Ми знову повернулися до варіанту з Макгі. У Джавейла був хороший відрізок, коли команда видала результат 6-2. В парі матчів він не грав, тому що ми хотіли використовувати маленьку п’ятірку.

Я можу вас запевнити, що всі хлопці будуть отримувати можливості. Це гарантовано. Я дав декілька хвилин Макгі сьогодні, але “Денвер” – дуже габаритна команда. Після двох чвертей я відчув, що настав момент випустити Леня. Тепер він отримуватиме трохи більше ігрового часу. Подивимося, як зміниться наша гра”, – заявив Браун.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1858

Одна думка про “Головний тренер “Сакраменто”: “Тепер Олексій Лень отримуватиме більше ігрового часу”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.