Ергін Атаман і Янніс Адетокумбо емоційно відреагували на перемогу “Панатінаїкоса” в Євролізі

Ергін Атаман і Янніс Адетокумбо емоційно відреагували на перемогу "Панатінаїкоса" в Євролізі 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Панатінаїкоса” Ергін Атаман присвятив перемогу в фіналі Євроліни над “Реалом” (95:80) покійному батькові.

“Емоції – чудові! Нас тут, у Берліні, близько 15 000 людей. Ми заслужили це своєю грою протягом усього сезону. Ми провели чудовий сезон. Сьогодні ми програвали 15 очок, дозволили їм набрати 36 очок у першій чверті, але зробили камбек. Це приголомшливо. Я дуже щасливий і пишаюся. Ви знаєте, що місяць тому я втратив батька. Я впевнений, що це бачив. Він був зі мною під час усіх перемог із “Анадолу Ефесом”. Ще раз дякую всім грецьким та турецьким уболівальникам”, – сказав Атаман.

Форвард “Мілвокі Бакс” Янніс Адетокумбо назвав Атамана кращим тренером в світі.

“Ви є тренером номер один. Я хотів би грати під керівництвом такого тренера”, – сказав Адетокумбо.

“Спасибі Яннісу Адетокумбо, він прийшов після гри і сказав мені, що я найкращий тренер у світі. MVP НБА каже мені це, я дуже пишаюся. Він не сказав, що я кращий тренер Європи. Він сказав мені, що я найкращий тренер у світі. Дякую, Янніс”, – відповів Атаман.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.