Денис Лукашов: “Мій меседж світу – я прошу світ зупинити війну та не дозволяти вбивати людей”

Денис Лукашов: "Мій меседж світу - я прошу світ зупинити війну та не дозволяти вбивати людей" 1 - basket.com.ua

Капітан збірної України Денис Лукашов разом з наставником збірної Айнарсом Багатскісом відповів на питання європейських журналістів на прес-конференції напередодні старту команди на Євробаскеті-2022.

Про очікування від старту турніра:

Ми з нетерпінням чекаємо можливість виступити на цьому чемпіонаті Європи. Ми зробили велику роботу та зіграли чимало поєдинків для того, щоб потрапити на Євробаскет, і приїхали сюди показати, хто ми є, та як ми вміємо грати у баскетбол.

Ми подолали кваліфікацію на цей чемпіонат Європи, це була довга та нелегка відстань, ми чекали моменту початку континентальної першості – і ось ми тут. І ми очікуємо, що нам вдасться показати кожному, що ми заслуговуємо грати на цьому рівні.

Про гру з господарями групи італійцями:

Ми провели справді чудову першу половину у матчі проти італійців у відборі до чемпіонату світу, але потім у нас була не дуже вдала третя чверть – особливо, у захисті.

Ми дозволили італійцям забити чимало легких триочкових кидків, дозволили відчути свою гру, зробити камбек та, з рештою, здобути перемогу.

Поразка у цьому матчі вийшла дуже болісною для збірної України, ми залишилися дуже розчарованими, але тепер ми чекаємо нової можливості довести, що ми можемо обігрувати Італію.

Ми вже зробили певну роботу над помилками, яких припустилися 24 серпня, тож спробуємо їх виправити.

Звісно, це буде нелегко – Італія гратиме на власному майданчику за підтримки тисяч вболівальників. Але ми спробуємо показати, що можемо перемагати такого суперника.

Про меседж світу:

Зараз дійсно складний час для України, для нашої держави, та й для нашої збірної також – нелегко сфокусуватися лише на баскетболі, знаючи про те, що відбувається у рідній країні.

Ми будемо робити все від нас залежне, щоб показати нашу найкращу гру на чемпіонаті Європи. Ми будемо боротися, битися до останньої секунди у кожному матчі – це я можу пообіцяти.

Мій меседж світу – той самий, що і у лютому. Я прошу світ зупинити війну та не дозволяти вбивати людей.

0

Автор публікації

Офлайн 4 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7200

2 думки про “Денис Лукашов: “Мій меседж світу – я прошу світ зупинити війну та не дозволяти вбивати людей”

  1. Alex Sokolov сказав:

    “Мій меседж світу – той самий, що і у лютому. Я прошу світ зупинити війну та не дозволяти вбивати людей.”
    Дивний “месседж” – на деревню дедушке. Назви фуйла хуйлом. Московію – імперією зла. а кацапів кацапами! І стане зрозумілим хто ж ото людей вбиває. Як можна так посередині бігати та не називати речі своїми іменами?

    2

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.