Артем Пустовий поділився очікуваннями від матчу проти “Барселони”

Артем Пустовий поділився очікуваннями від матчу проти "Барселони" 1 - basket.com.ua

Український бігмен “Обрадойро” Артем Пустовий у коментарі виданню “La Voz de Galicia” поділився очікуваннями від матчу проти “Барселони”.

“Коли я щасливий на паркеті, я відчуваю себе більш розслабленим, а коли я злий, у мене більше концентрації, більше енергії. 

Гра з “Барселоною”? Так, було б непогано, якби хтось полоскотав мої нерви. Тоді мені було б легше показати свою найкращу версію.

Чи особливий це для мене матч? Для мене це звичайний матч, ми повинні максимально підготуватися до нього і викластися на майданчику по максимуму, тому що “Барселона” — дуже хороша команда. Це буде важкий матч для нас.

Ясікявічюс? Він тренер, який приділяє багато уваги деталям, ти маєш робити на майданчику те, що він хоче.  Саме в такому ключі він будує гру своєї команди.

У Євролізі вони грають добре, а в чемпіонаті Іспанії  вони програли кілька ігор проти команд, проти яких апріорі були фаворитами. Вдома вони програли, наприклад, “Манресі”, яка, звичайно, є хорошим суперником, але рідко коли “Барселона” програє домашні ігри. Я не знаю, що з ними відбувається. Ми побачимо.

Криза “Барси”? У них дуже хороші гравці, і вони можуть опинитися в кризі, але незважаючи на це, вони перемагали нас. Є два варіанти: ми скористаємося обставинами і зіграємо чудову гру, покажемо напружений матч, або вони наберуться сміливості і незважаючи на їх ситуацію піднесуть нам дуже складний матч“, – сказав Пустовий.

Гравець збірної України був гравцем “Барселони” з 2018 по 2021 рік.

0

Автор публікації

104
Коментарі: 38Публікації: 7347

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.