Александр Секулич: “Збірна України має гравців з чемпіонату Іспанії та єврокубків”

Александр Секулич: "Збірна України має гравців з чемпіонату Іспанії та єврокубків" 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Словенії Александр Секулич поділився очікуваннями від матчу зі збірною України у рамках відбору на Євробаскет-2025.

Ми маємо поважати обох суперників. Я завжди намагаюся зосереджуватися, по-перше, на собі, а по-друге, на тому що найближча гра – найважливіша. Це Україна, тому про Ізраїль ми поки не думаємо.

У них є гравці, які грають в чемпіонаті Іспанії і є членами команд в єврокубках. У них великий досвід у великих змаганнях. Вони габаритні, вони спортивні… Це буде дуже цікава гра.

У нас небагато часу. Коли ми обираємо гравців, ми намагаємося обрати тих, хто знаходиться в найкращому ритмі. Ми можемо отримати від них максимум”,  – сказав Секулич.

Ми усвідомлюємо, яка наша єдина мета. Ми всі усвідомлюємо свою якість. Ми не хочемо бути третіми в групі. Ми хочемо грати кожен матч якнайкраще. Загалом у нас немає виправдання, щоб не бути максимально готовими до матчу проти України в четвер”, – додав Клемен Препелич.

0

Автор публікації

Офлайн 12 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7222

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.