Айнарс Багатскіс: “Наші перші дві чверті були найкращими на цьому чемпіонаті”

Айнарс Багатскіс: "Наші перші дві чверті були найкращими на цьому чемпіонаті" 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної України Айнарс Багатскіс прокоментував поразку від Греції на Євробаскеті-2022.

“Було дуже легко готувати команду до цього матчу. Усім абсолютно зрозуміло, що Греція робить на майданчику з Яннісом, що без нього.

Вони грають справді агресивний баскетбол і якщо не показувати їм у відповідь таку ж, чи навіть більшу агресію, у вас будуть великі проблеми.

Я б сказав, що наші перші дві чверті були найкращими на цьому чемпіонаті. Мінімум втрат, хороші рішення у захисті, агресивний захист. Виглядало так, ніби навіть трохи заплутали суперника.

На початку третьої чверті ми загубили ідею нашого нападу. Це вплинуло на наш захист, і Греція отримала багато шансів для легких, відкритих кидків, які вона реалізувала.

Коли ми знову повернулися в гру, ми мали дуже хороші кидки, але не влучили їх. От і все», – сказав Багатскіс.

Чому не грали Герун та Лукашов? Не можу розповісти вам усі секрети, але це було заплановане рішення. Вони не травмовані, з ними все гаразд. Не потрібно шукати в цьому нічого особливого, це просто частина підготовки

Вихід Леня та Пустового в старті? Для мене було абсолютно очевидно, яким складом розпочнуть грати греки. Ми поставили Близнюка проти Адетокумбо.

Дуже легко говорити, як зупинити Адетокумбо на папері, але в житті – все зовсім не так просто. Тому Лень та Пустовий допомагали в цьому.

Моментами було все добре, щось із цієї ідеї спрацювало, щось – ні. Ми багато використовували двох “великих” разом і ми продовжимо робити це. Ми маємо зрозуміти, як використовувати їх більше. Ось, що нам потрібно”

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

2 думки про “Айнарс Багатскіс: “Наші перші дві чверті були найкращими на цьому чемпіонаті”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.