“Реал” – “Барселона”: слова тренерів після матчу 1/2 фіналу Суперкубку Іспанії

"Реал" - "Барселона": слова тренерів після матчу 1/2 фіналу Суперкубку Іспанії 1 - basket.com.ua

Мадридський “Реал” обіграв “Барселону” (89:83) у матчі 1/2 фіналу Суперкубку Іспанії.

Наставники команд поділилися враженнями від зустрічі.

Барселона» боролася завзято, але у підсумку ми були трохи точнішими в кінці. Ми іноді накопичували певну перевагу, але недостатньо. Якби не нервозні моменти, я б дав команді 9 з 10, я радий бути у фінальній боротьбі за ще один трофей, незалежно від того, кого ми отримаємо (у наступному півфіналі “Унікаха” обіграла “Мурсію” – прим.). Я очікую складного фіналу.

Ми не влучили багато штрафних кидків, які дали б нам більшу перевагу, але ми не віддали багато втрат, і всі добре впоралися з підбиранням, особливо Дек, Хезонья, Ібака, Кампаццо… Ми змогли зробити достатньо . Я задоволений зусиллями гравців, вони виграли гру прагматично.

Факундо? Я думаю, йому подобається грати тут. Він гравець, який завжди добре виступає на цьому майданчику, і я сподіваюся, що він зробить це знову, щоб ми могли підняти трофей.  Це була хороша командна гра сьогодні, але так само грали всі хлопці, але Кампаццо феноменальний.

Чим більше команда проведе ігор разом, тим краще ви дізнаватиметеся, яка ваша команда. У нас було більше змін у складі, ніж минулого року. Ми змінили 6 гравців.Я в захваті від хлопців, які у мене тут, і мої гравці завжди найкращі, як на мене.

Адаптація новачків? Це питання часу. Новим командам потрібен час, щоб згуртуватися та пізнати одна одну. Два роки тому сюди приїхали два ключових для нас гравці — Муса та Хезонья. Те ж саме станеться з новими хлопцями. Є деякі, кому доведеться адаптуватися до Реала. Нам знадобиться ще деякий час, щоб грати якнайкраще в цьому році”, – сказав Чус Матео.

“Вони визначилися з маленькими деталями, які принесли Мадриду перемогу. Нам потрібно більше знати себе і вдосконалюватися. Було дуже хороше ставлення з боку гравців до гравці, вони показали амбіції, я радий цьому.

Арбітри? Різниця у фолах і штрафних кидках здається надмірною. Але у нас був поганий відсоток кидків у першому половині та невдачі в передачах, але це нормально для нових гравців“, — заявив він.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8340

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.