Ергін Атаман кинув виклик “Бостон Селтікс”

Ергін Атаман кинув виклик "Бостон Селтікс" 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Панатінаїкоса” Ергін Атаман кинув виклик “Бостон Селтікс”, які після завоювання титулу НБА назвали себе чемпіонами світу.

“Після того, як “Бостон Селтікс” стали чемпіонами НБА, вони написали в твіттері: “Чемпіони світу”. Євроліга також написала у твіттері: “Спочатку здолайте цю команду” з нашою фотографією. Вони оцінюють себе дуже високо. Вони хочуть неймовірних грошей, щоб приїхати та зіграти матч в Європі. Ви не чемпіони світу. Якщо ви хочете здобути титул чемпіона світу, приїдьте та здолайте нас, чемпіонів Євроліги. Якщо ви так впевнені, я кажу: приходьте та здолайте нас на арені OAKA.

“Бостон” і “Даллас Маверікс” грали у фіналі, так що я їм не потрібен. Але я можу підняти команду-аутсайдер в НБА на високі позиції. Я не називатиму зараз жодних імен. Я дуже щасливий у “Панатінаїкосі”. Якщо хтось в НБА мною цікавиться, вони можуть приїхати, коли мій контракт закінчиться, ми можемо поговорити. Баскетбол НБА – це шоу. Янніс Адетокумбо – один із найцінніших гравців НБА. Мій стиль, який подобається таким гравцям, включає невимушену поведінку, зв’язок з уболівальниками, стосунки з гравцями, стиль гри команди та мої сміливі ходи. Коли ми раніше стикалися між собою на рівні національної збірної, Янніс уже цікавився моїм стилем. Після перемоги у фінальному матчі Євроліги його ентузіазм досяг піку. Якщо Янніс Адетокумбо колись стане генеральним менеджером клубу, я пішов би в НБА, але на той час, хто знає, скільки мені буде років”, – сказав Атаман.

 

0

Автор публікації

Офлайн 10 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2710

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.