Єврокубок. “Прометей” — “Бурсаспор” 90:84

Єврокубок. “Прометей” — “Бурсаспор” 90:84 1 - basket.com.ua

Єврокубок. Регулярний чемпіонат

Рига, Латвія. “Арена Рига”

Прометей” (Україна) — “Бурсаспор” (Туреччина) 90:84 (23:21, 19:18, 26:23, 18:22)

Прометей:

Єврокубок. “Прометей” — “Бурсаспор” 90:84 3 - basket.com.ua

Бурсаспор:

Єврокубок. “Прометей” — “Бурсаспор” 90:84 5 - basket.com.uaВідео матчу:

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

32 думки про “Єврокубок. “Прометей” — “Бурсаспор” 90:84

    • Freeman сказав:

      І в кільце вони не попадають, і штрафні не бити не вміють, і технарі пачками хапають))) Кіно на замовлення з Дніпродиму😀
      Тільки в останні дві хвилини показали, як вони насправді грають у баскетбол. Папа Вова мабудь трішки захвилювався у кінцівці)))

      -6
  1. Paul сказав:

    Десь трішечки пощастило з суддівством і з неадекватною реакцією турків і їх тренера на це доволі прискіпливе суддівство.
    Дюверіоглу просто знущався з Прома, Балвін взагалі щось незрозуміле робить, схоже другий сезон поспіль не влучили з великим (Білан, може, й покраще був).

    0
  2. Ron 009 сказав:

    В минулому сезоні грали у фіналі Єврокубку,програли Віртусу і не сказати,що вони стали слабші,сьогодні Прометей грає із найсильнішою командою у своїй групі,а враховуючи як вони із Брешією грали то я особисто не знаю за рахунок чого Прометей може сьогодні виграти

    3
  3. Roman Sozansky сказав:

    Подивився ростер Бурсаспору. Три американця. Дерек Нідем, Зак Огаст, Девід Дудзінскі, турок Онуралп Бітім і кувейтець(!) Ахмад Аль-Дваірі. Є ще Ентоні Клеммонс з минулорічного Бургоса. На лавці молоді турки.
    Де тут видатні гравці? Тренер і гравці Прометея вже заздалегіль страхуються від можливої поразки команді, яка просто вдало стартувала, коли ще всі команди сирі. Може там тренер сильний, але робити висновки по 10-и матчам, що це команда рівня Євроліги поки що зарано. Думаю це маячня.

    1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.