Володимир Герун: “Задоволений результатом, але не дуже задоволений якістю гри”

Володимир Герун: "Задоволений результатом, але не дуже задоволений якістю гри" 1 - basket.com.ua

Бігмен чоловічої збірної України Володимир Герун поділився своїм коментарем після важчилезної перемоги над Естонією в другому турі групового раунду Євробаскета-2022 (74:73).

Надзвичайно важка та важлива перемога. Які в тебе перші емоції після матчу з Естонією?

– Задоволений результатом, але не дуже задоволений якістю гри. Але ми сами загнали себе в такую ситуацію. Ми стали краще, як команда, адже завжди краще, коли ти виграєш дуже важкі ігри, які потім можеш проаналізувати. Зал був дуже заряджений, багато людей приїхали підтримувати естонців. Вони грали, як дома, чітко знали, що робитимуть. У них багато що виходило на старті матчу і це було важливим фактором.

За рахунок чого вдалося змінити гру та дотиснути суперників?

– Важко сказати, адже якості у нас було не дуже багато. Здається, що перемогли ми за рахунок бажання гравців, які були на паркеті. Своєю грою я задоволений. Так, в деяких моментах я міг зіграти краще, але загалом найголовніше, що ми перемогли.

Чи здивували чимось естонці?

– Не можу сказати, що вони нас здивували, але варто відзначити їхню зарядженість на гру. Вони розуміють, що в групі є лідери і розуміли, що, якщо є якісь матчі, які треба вигравати, то вважали, що матч проти України — це один із них. Але ми не дозволили їм цього зробити.

З яким настроєм готуватимемось далі до наступних трьох матчів?

– Завжди краще аналіузувати гру, коли ти перемагаєш. У нас буде багато часу подивитися наступних суперників та сподіваюся, що нам вдасться покращити нашу гру.

0

Автор публікації

Офлайн 6 днів

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.