Святослав Михайлюк прокоментував результативний дебют у складі “Бостону”

Святослав Михайлюк прокоментував результативний дебют у складі "Бостону" 1 - basket.com.ua

Атакувальний захисник “Бостон Селтікс” Святослав Михайлюк поділився думками після передсезонного матчу НБА з “Нью-Йорк Нікс” (107:114). В дебютній грі за “Селтікс” Михайлюк набрав 15 очок і став третім за результативністю в команді після Пейтона Прітчарда (21) і Делано Бентона (20). За першу половину матчу Михайлюк набрав 11 очок і був кращим скорером “Селтікс”.

“Нікс” перемогли, що розчаровує, але я просто радий грати і змагатися на паркеті. Я проводжу в НБА вже шостий сезон, тому розумію. як все працює. Принципи в кожному клубі майже однакові, відрізняються лише імена, тому адаптуватися не так важко. Я приїхав в Бостон передчасно, щоб вивчити гру команди і пристосуватися до виступу разом з партнерами. До чого найбільше доводиться пристосовуватися? В нашій команді багато гравців рівня плей-офф. Треба вчитися вибудовувати свою гру так, щоб вони могли найкращим чином виконувати свою роботу.

Взаємодія з Делано Бентоном і Ошей Бріссеттом? Це різні баскетболісти. Делано – розігруючий. Ошей – грацевь захисного плану, але він може бути агресивним у нападі і на підбираннях, забивати триочкові. Бріссетт має широкий набір навичок, що є цінним для команди. Чи маю я “зелене світло” в атаці? Коли отримую можливість для відкритого кидку. то завжди кидаю. Так роблять всі гравці. Це правильно, так буде і в майбутньому”, – сказав Михайлюк.

0

Автор публікації

Офлайн 27 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1901

Одна думка про “Святослав Михайлюк прокоментував результативний дебют у складі “Бостону”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.