Желько Обрадович: “Політики та церква чинили тиск на Міротича, щоб він не переходив у “Партизан”

Желько Обрадович: "Політики та церква чинили тиск на Міротича, щоб він не переходив у "Партизан" 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Партизана” Желько Обрадович розповів, що важкий форвард Нікола Міротич зазнав тиску з боку неназваних політиків та членів церкви після свого рішення приєднатися до сербського клубу. Міротич в міжсезоння перейшов з “Барселони” у “Мілан”, хоча мав усну домовленість з “Партизаном”.

“Я розповім усе, що знаю про це. Ми мали кілька розмов з Ніколою, потім він зателефонував мені і сказав, що обов’язково перейде до “Партизана”. Залишилося тільки розібратися з документами між ним та “Барселоною” та всім цим безладом. Однак ми продовжували спілкуватися весь цей час. Нікола надзвичайно ввічливий хлопець, і всі ці розмови були дуже приємними, і все йшло як треба – ми говорили про процес формування команди, яких гравців хочемо запросити, як плануємо грати, він цим цікавився. кожна деталь його хвилювала. Після двох тижнів таких розмов він подзвонив мені і сказав, що все ще не може приїхати. Коли я запитав його, чому, він відповів, що на нього чинять тиск.

Я сказав йому, що ми всі під тиском. Образи, тиск та погрози є частиною роботи, але ніхто насправді не постраждав від цього тиску, і я думаю, він впорається з цим. Потім він розповів мені, що йому дзвонили кілька разів, і він був змушений здатися. Я скажу вам саме те, що він сказав мені. Він не назвав жодних імен, але сказав мені, що йому дзвонили політики та представники церкви. Нікола не назвав жодних імен, але він сказав мені, що йдеться про людей із політики та церкви. Церква. Я це знаю. Він може це підтвердити”, – сказав Обрадович.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.