Збірна Італії розгладає можливість натуралізувати зірку NCAA

Збірна Італії розгладає можливість натуралізувати зірку NCAA 1 - basket.com.ua

Збірна Італії з баскетболу веде переговори з Донованом Клінганом.

Центровий Коннектикуту підвищив свої шанси на вибір у першій п’ятірці драфту-2024 НБА під час виступу в «Березневому божевіллі» NCAA. Його команда є фаворитом на перемогу у турнірі.

Клінган має італійське коріння по материнській лінії.

Рікардо Фуа, помічник головного тренера збірної Італії, який відповідає за італійсько-американських кандидатів, розповів про інтерес до Клінгана.

«Ми спілкуємося із ним. Як і з кількома іншими кандидатами. У нас досить суворі правила щодо паспортів, тож ми маємо проаналізувати документи. Наша процедура дуже довга. А поки що він почне грати в НБА.

Донте Дівінченцо та Дрю Юбенкс знають, що ми зацікавлені в них, так само як і ми знаємо про їхнє бажання грати за збірну. Ми раді, що вони хочуть представляти Італію, бо це означає, що ми збудували щось інтригуюче для гравців. Їхній погляд на нас має стати каталізатором для всього нашого руху», – прокоментував ситуацію Фуа.

0

Автор публікації

Офлайн 25 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7239

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.