Ярослав Зубрицький: “В останні 5 хвилин взагалі не грали, я не бачив команди”

Ярослав Зубрицький: "В останні 5 хвилин взагалі не грали, я не бачив команди" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Політехніка-Галичина» – «Запоріжжя»

Олександр Сізов, захисник «Запоріжжя»:

– Потрібно віддати належне супернику. Вони почали гру дуже гарно, влучили триочкові кидки, за рахунок чого трималися у грі. В другій половині було всім важко, але в кінцівці ми проявили характер, вистояли в захисті і влучили в нападі. Завтра остання гра. Ми не можемо сказати, що втомилися. Потрібно грати на максимумі, спробувати перемогти і їхати додому.

Валерій Плеханов, головний тренер «Запоріжжя»: 

– Дуже складна гра. Суперник агресивний, навчений і мотивований. Хлопці чекали дещо іншого, але я вдячний їм за виключно бійцівські якості без яких цей мат взяти було неможливо. Дуже складні умови. Дуже слизько, слизький м’яч, завдяки чому багато кидків були невлучними – штрафні, з-під кільця, триочкові. Головне – перемога. Все інше покаже аналіз. Завтра гра з «Рівним», всі думки про цього суперника. Досвід, в першу чергу Сізова, Хозоника, Липовцева Буца, і бійцівські якості дозволили перемогти. Ми дуже хотіли виграти.

Дмитро Ходов, форвард «Політехніки-Галичини»:

– З самого початку «Запоріжжя» нав’язало нам швидкий баскетбол, тому в першій чверті пропустили багато очок. Потім в кінцівці повели +7, але втрати на рівному місці, просто взяли і віддали нашу гру. Суперник не здивував. Просто ми самі здивували себе, що так зіграли.

Ярослав Зубрицький, головний тренер «Політехніки-Галичини»:

– На жаль, ми сьогодні не змогли зіграти добре в захисті в першій чверті. В останні 5 хвилин четвертої чверті взагалі не грали, я не бачив команди. «Запоріжжя» билося і довело що, ті хто хочуть більше вигравати можуть перемогти на характері. Була різниця +7, а програли -12. Виграє той, хто хоче більше перемагати, битися до останнього. «Запоріжжя» сьогодні молодці, а в нас поки що місцями не вистачає досвіду і характеру. Були моменти, де ми переважали суперника. На жаль, потім зупинилися і нічого не змогли забити.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.