Ярослав Зубрицький: “Черкаські Мавпи” нас передавили, тому що у них більше досвідчених гравців”

Ярослав Зубрицький: "Черкаські Мавпи" нас передавили, тому що у них більше досвідчених гравців" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Політехніка-Галичина» – «Черкаські Мавпи»

Нікіта Руслов, захисник «Черкаських Мавп»:

– По гарячих слідах важно аналізувати. Гра була тяжка. Намагалися стояти на своїх правилах. В кінці отримали потрібний результат. На сьогодні це найголовніше. Проаналізуємо свої помилки, працюватимемо далі. Сезон тільки починається.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Вітаю нашу організацію з перемогою, всіх гравців і фанатів. Нервозна гра, як і очікувалося. Добре, що маємо позитивний результат. Чи витримає команда графік? Декілька днів тому казав, що в мене немає баблу і трьох ігор. В мене була «Політехніка-Галичина». Зараз є «Говерла», відновлюємося і готуємося до цієї команди. Нема двох ігор підряд, є просто матч з «Говерлой». Мій максимальний фокус був на «Політехніку», У тренерів є час, починається відновлення. Завтра почнемо готуватися до «Говерли». Я вже зараз більш детально почну готуватися д0о цієї команди.

Едуард Федчук, захисник «Політехніки-Галичини»:

– Майже весь матч були в грі, але остання чверть невдало склалася. Є об’єктивні причини. Мабуть, не дослухались до тренерських настанов у тайм-аутах. Є над чим працювати. Треба розбирати помилки, налагодити конструктив в команді і все буде добре. Хотілося допомогти хлопцям, але на останньому тренуванні отримав мікротравму. Можливо, завтра або післязавтра буду готовим. Треба виходити на кожну гру, як на останню, чіплятися за результат. Регулярка закінчиться, буде плей-офф. Є над чим працювати.

Ярослав Зубрицький, головний тренер «Політехніки-Галичини»:

– Я задоволений тим, як складався матч протягом трьох чвертей. Останню чверть провалили. У нас дуже багато молодих гравців. Все-таки досвід переграв бажання молодих. Їх десь не вистачило, була невпевненість. Останню чверть програли 11:22, це один з ключових моментів. «Черкаські Мавпи» нас передавили з-під кільця, тому що у них більше досвідчених і хороших гравців.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1932

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.