Янніс Адетокумбо набрав рекодрну результативність за кар’єру і переписав історію НБА

Янніс Адетокумбо набрав рекодрну результативність за кар'єру і переписав історію НБА 1 - basket.com.ua

Форвард “Мілвокі Бакс” Янніс Адетокумбо набрав 64 очки, 14 підбирань, 4 перехоплення, 3 передачі та 1 блок-шот в матчі регулярного чемпіонату НБА проти “Індіани Пейсерз” (140:126). Адетокумбо 32 рази підійшов до лінії штрафних та реалізував 24 кидки. Янніс також був точний у 20 із 28 спроб з гри.

Адетокумбо встановив рекорди результативності особисто для себя та франшизи “Бакс” за всю історію. Янніс став першим гравцем всіх часів НБА, який виконав більше штрафних, ніж баскетболісти команди суперників разом узяті (32 проти 30). Крім того, раніше ніхто не набирав 64 очки без реалізації жодного триочкового кидка. Адетокумбо – перший баскетболіст, який зміг записати на свій рахунок 60+ очок, 10+ підбирань і 4+ перехоплення, показавши точність більше 70% з гри. Янніс також набрав найбільшу кількість очок в історії для гравців, які зробили менше 30 спроб з гри.

 

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 1854

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.