Вища ліга: результати матчів 2 грудня

Вища ліга: результати матчів 2 грудня 1 - basket.com.ua

В регулярному чемпіонаті чоловічої Вищої ліги зіграно чергові матчі — три гри відбулося у Пущі-Водиці та ще три матчі було зіграно в Слобожанському.

Матчі звітного ігрового дня пройшли без сенсацій і без інтриги в кінцівці – найбільш рівними виявились матчі PUSH TEAM – НУФВСУ проти ДіДіБао (перемога киян +14) та PUSH-ЦДУ і Політехніка (перемога харківської команди +18). В решті матчів фаворити виграли більш ніж впевнено.

В центральному матчі дня в Слобожанському місцевий Прометей обіграв Селф Мейд 111:77. В інших матчах в Слобожанському Ніко-Баскет переграв Харківських Соколів 81:55,  а Політехнік обіграв PUSH-ЦДУ з рахунком 71:53.

В Пущі-Водиці виправився за вчорашню невдачу Самбір, який переграв Хмельницький 76:55, СумДУ здолав Львівську Політехніку 83:43, а перемога PUSH TEAM – НУФВСУ над ДіДіБао 78:64 дозволила киянам обійти іншу столичну команду Селф Мейд в турнірній таблиці, піднявшись в топ-5.

В цих матчах відзначимо форварда Самбора Максима Воробйова, який записав до активу 13 очок, 13 підбирань та 8 передач, зупинившись в двох передачах до дабл-даблу, а також Максима Михайлова, у якого за підсумком матчу проти Львівської Політехніки 23 очка та 9 підбирань (РЕ 31 – найбільший показник дня).

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ВИЩОЇ ЛІГИ

Вища ліга. Чоловіки. Регулярний чемпіонат

Субота, 2 грудня

Спортивна база Сокіл, Пуща-Водиця

Push Team-НУФВСУ – ДіДіБао 78:64 / статистика
Хмельницький – Самбір 55:76 / статистика
Збірна Сумської області-БК СумДУ – Львівська Політехніка-КІВС 83:43 / статистика

СК Слобожанське, Слобожанське

Селф Мейд Баскет – Прометей 77:111 / статистика
Харківські Соколи – Ніко-Баскет 55:81 / статистика
Push-ЦДУ – Політехнік 53:71 / статистика

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.