Вища ліга: результати матчів 1 грудня

Вища ліга: результати матчів 1 грудня 1 - basket.com.ua

В регулярному чемпіонаті чоловічої Вищої ліги зіграно чергові матчі — три гри відбулося у Пущі-Водиці та три матчі було зіграно в Слобожанському, де господарем баблу став лідер чемпіонату Прометей.

Прометей, граючи на домашньому майданчику, здобув дуже переконливу перемогу над Push-ЦДУ (123:37) та продовжив свою переможну серію до 12 перемог. Також в Слобожанському харківський Політехнік здобув перемогу в клатчі над Харківськими Соколами (57:56), а Ніко-Баскет здолав столичний Селф Мейд (79:69).

У миколаївців варто відзначити лідерську гру Богдана Лук’яна, який набрав 29 очок, зробив 9 підбирань та 5 передач (РЕ 29, ставши найрезультативнішим гравцем дня. В харківському дербі варто відзначити Єгора Новікова, який оформив дабл-дабл — 24 очка + 11 підбирань.

Три гри відбулося і в Пущі-Водиці, де Push Team-НУФВСУ завдав другої поразки в сезоні Самбіру. Головним героєм матчу став Олексій Кочура, який набрав 20 очок та триочковим кидком в овертаймі приніс своїй команді перемогу над другою командою чемпіонату.

Також в Пущі-Водиці перемоги здобули СумДУ, який здолав ДіДіБао та Хмельницький, який у напруженому матчі переміг Львівську Політехніку (69:62).

Ігровий вікенд у чоловічій Вищій лізі продовжиться матчами у суботу та неділю, коли команди зіграють ще по 6 матчів кожного дня.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ВИЩОЇ ЛІГИ


Вища ліга. Чоловіки

П’ятниця, 1 грудня

Спортивна база Сокіл, Пуща-Водиця

Самбір – Push Team-НУФВСУ 82:85 / статистика матчу

ДіДіБао – Збірна Сумської області-БК СумДУ 54:92 / статистика матчу

Львівська Політехніка-КІВС – Хмельницький 62:69 / статистика матчу

СК Слобожанське, Слобожанське

Прометей – Push-ЦДУ 123:37 / статистика матчу

Політехнік – Харківські Соколи 57:56 / статистика матчу

Ніко-Баскет – Селф Мейд Баскет 79:69 / статистика матчу

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.