Володимир Журжій: “З таким відсотком реалізації немає чого робити в грі з будь-яким суперником”

Володимир Журжій: "З таким відсотком реалізації немає чого робити в грі з будь-яким суперником" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Рівне» – «Старий Луцьк»

Володимир Коцько, захисник «Старого Луцька»:

– Провалили гру в нападі взагалі. Море відкритих триочкових не забито. Не знаю, який відсоток. Здається, лише 3 триочкових за гру забили. Неможливо вигравати матчі з таким відсотком. Я повністю провалив гру в нападі. Беру частину відповідальності на себе. Завтра нова гра. Сезон тільки почався. Будемо розбирати помилки і старатися вигравати в інших матчах.

Володимир Журжій, головний тренер «Старого Луцька»:

– Цілком провальна гра. Дуже багато проблем. Не впоралися з лідером команди суперника, у якого рейтинг ефективності більше, ніж у половини нашої команди разом узятої. З таким відсотком реалізації немає чого робити в грі з будь-яким суперником. Після трьох чвертей точність складала 5%. Дуже важко, коли периметр взагалі не працює. Пвернулись в другій чверті навіть при такому відсотку, але третя чверть була провальна. Результат закономірний. «Рівне» нас переграло. Не впоралися з задньою лінією. Дуже багато проблем створив нам Джойнер. Дали йому зіграти. Плюс дивно програний підбір. Команда, яка атакує з таким поганим відсотком, ще й програє підбір. Стовідсотково програний матч. Думаю, що завтра і післязавтра будемо намагатися знайти свою гру. Треба відповідати. Початок дуже поганий.

Тарас Шанюк, форвард «Рівного»:

– Було досить хвилююче, оскільки ми новачки Суперліги. Досвіду на такому рівні майже немає, тільки у одного-двох гравців. Але нам майже все вдалось. Треба відчути впевненість. Я радий, що так сталося.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

– Це була перша гра. Ми дуже до неї готувалися. Хочу поздоровити вболівальників, керівництво клубу з цією перемогою. Але ми розуміємо, що це тільки перша гра і чемпіонат тільк почався. Досвіду баблів по три гри и ще не маємо. Будемо його отримувати. Прикладаємо всі зусилля, щоб правильно підготуватися до цих матчів. Є певні проблеми. Вболівальники зі стажем їх бачать. Були певні моменти, які ми готували і вони вдалися. Але було дуже багато моментів, коли суперник не зміг скористатися нашими помилками. Будемо готуватися далі до завтрашньої гри.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.