Володимир Журжій: “Прозапас показав снайперські здібності. Ще є люди, які мовчать”

Володимир Журжій: "Прозапас показав снайперські здібності. Ще є люди, які мовчать" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Політехніка-Галичина» – «Старий Луцьк»

Олександр Прозапас, захисник «Старого Луцька»:

– Звісно так закінчувати не хотілося, але перемога є перемога. Виграли відбір. Зробили багато втрат, але відсоток точності хороший з-під кільця і триочкових Хочеться ще раз вибачитися за вчорашню поразку. Сподіваюся, що вболівальники приймуть вибачення. Вчора була трагічна гра для мене. Мабуть, найгірша з урахуванням минулого сезону. Таких ігор більше не буде. Антон Мусієнко віддав 10 передач. Дякую йому і всій команді, що повірили в мене.

Володимир Журжій, головний тренер «Старого Луцька»:

– Вітаю вболівальників. Дуже важка перемога. В якийсь момент хлопці відчули, що контролюють хід матчу, але «Політехніка-Галичина» за рахунок агресивного захисту повернулася в гру, почала вигравати. Гра пішла не по нашому сценарію, але хлопці знайшли в собі сили і переламали хід матчу. Нервова, але перемога. Для нас вона дуже важлива в психологічному плані. Вчора була погана кидкова лінія. Радий за Прозапаса. Сьогодні він показав снайперські здібності. Ще є люди, які мовчать. За рахунок кидків Олександра ми поверталися в гру.

Великий об’єм роботи він зробив не тільки в нападі, але і в захисті. Хочеться відмітити всіх хлопців, які були на майданчику. Всі викладалися. Були непогані часові відрізки по захисту. Звичайно, є проблеми. Велика кількість втрат сьогодні. За рахунок цього суперник робив свої ривки. Будемо над цим працювати, але загалом є результат. Для нас він в психологічному плані дуже важливий після невдалого старту.

Джакор Нельсон, захисник «Політехніки-Галичини»:

– Ми зробили великий стрибок у порівнянні з вчорашнім матчем. Грали більш командно, краще рухали м’яч і захищалися. Іноді могли прийняти кращі рішення, але команда виступила добре. Завтра і в наступних матчах старатимемося грати краще. Відчуваю, що ми можемо стати однією з кращих команд чемпіонату, коли проведемо багато днів разом. Суперліга – конкурентний турнір. Спочатку в мене були побоювання, але команда і всі люди в Україні прийняли мене дуже добре. Львів – красиве місто. Гравці – чудові хлопці, чудовий тренер. Я радий бути тут.

Ярослав Зубрицький, головний тренер «Політехніки-Галичини»:

– Хороша гра була сьогодні. В парі моментів наздоганяли суперника, вийшли вперед. В кінці гри трохи не вистачило концентрації, везіння і комунікації при підборі на своєму щиті. Ми програли 2-3 підбори в останніх атаках, після яких нам забивали двоочкові і триочкові. Це важливий фактор програшу. Хлопці виклались по максимуму, але, на жаль, так склалася гра. Будемо працювати, аналізувати помилки і готуватися до наступного матчу.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.