Володимир Журжій: “Повністю програний матч. Нас опустили на землю”

Володимир Журжій: "Повністю програний матч. Нас опустили на землю" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Старий Луцьк» – «Дніпро»

Артем Кочерга, форвард «Дніпра»:

– Сьогодні була гарна гра. Ми віддали всі наші сили. Дуже багато готувалися. Всі перемоги здобули гарною працею. Перші очки в Суперлізі? В цій грі я кидав при кожній можливості. Баскетбол – сенс мого життя. Сьогодні зробив все, що міг. Всі гравці допомагають один одному, тому що ми команда і одна велика баскетбольна сім’я. Ми завжди підгримуємо один одного.

Володимир Коваль, головний тренер «Дніпра»:

– Емоції дуже гарні. 6-0 – хороший старт. Ми працювали над тим, щоб перемагати. В кожному матчі граємо на перемогу. Хлопці виконують вказівки тренерів. Фізично і тактично зараз в дуже гарному стані. У нас молоді не так багато: Сипало і Кочерга. Сипало отримує хвилини в кожній грі, сподіваюсь отримуватиму ще більше. Кочерга – перспективна молодь, йому 16 років. Сьогодні він забив перші очки в Суперлізі. Вітаю його, молодець. Це вихованець нашої академії. Ми завжди працюємо над тим, щоб інтегрувати молодь в команду.

Нікого не люблю відзначати. Мені здається, що команда тільки набирає хід. Втома відчувалася. Хлопці виконали тяжку роботу. Ігри з «Київ-Баскетом» і «Черкаськими Мавпами» забрали багато емоцій. Тяжко засинати, сон не завжди гарний, але ми впоралися з цим. Дякую команді. Кочерга – підсилення команди, йому довіряють тренери, допомагають більш досвідчені гравці Тимофеєнко, Загреба, Закурдаєв. Всі раді, що він забив перші очки в Суперлізі.

Томас Стейсі, центровий «Старого Луцька»:

– Хороші емоції. Мені подобається грати в Україні. Луцьк – красиве місто. Мене прийняли з відкритими обіймами, я дуже радий. Був в центрі міста і бачив замок та багато інших гарних місць. Ми знали, що «Дніпро» – хороша команда. Почали матч погано. Тяжко повернутися, коли даєш таку різницю. В Суперлізі хороший рівень баскетболу. Я тут не так довго, але турнір дуже складний і конкурентний.

Володимир Журжій, головний тренер «Старого Луцька»:

– Виключно негативні емоції. Повністю програний матч. Навіть заглядати в статистику нема сенсу. По всіх компонентах матч програний ще до великої перерви. «Дніпро» просто діяв на швидкостях, до яких наша команда просто була не готова. Розвалилися, третя і четверта чверть просто були дограванням. Нас опустили на землю.

Можливо, після «Кривбасу» хтось зробив неправильні висновки. «Дніпро» – команда з іншої планети по швидкості гри і прийняттю рішень. Не перебудувалися. Хтось, можливо, ще залишився у вчорашньому матчі. Ледь не тенденція у деяких гравців забивати в одному матчі, а інший провалювати. Якби влучили свої кидки, було б трохи легше.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.