Володимир Коваль: “Дехто зіграв зайві хвилини, не дуже допомогла нам лавка”

Володимир Коваль: "Дехто зіграв зайві хвилини, не дуже допомогла нам лавка" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Запоріжжя» – «Дніпро»

Сергій Загреба, центровий «Дніпра»:

– Друга гра завжди важка, а третя буде ще важча. У нас є характер, це видно. Але нема захисту. Захист мені взагалі не сподобався. Будемо над цим працювати. Думаю, що під кінець буде все добре.

Володимир Коваль, головний тренер «Дніпра»:

– Вчора витратили багато енергії, тому важно було фізично підготуватися до цієї гри. Хлопці молодці, впоралися з завданням. Трохи не вистачило сил на кінцівку. Контролювали хід гри, але в кінці дали супернику легкі очки з-під кошика. Дехто зіграв зайві хвилини. Сьогодні не дуже допомогла нам лавка. Тільки тому в кінці припустилися помилок в захисті. Задоволений перемогою. Не дуже задоволений змістом гри, але ми тільки починаємо і ще багато є над чим працювати.

Андрій Хохоник, захисник «Запоріжжя»:

– Традиційно «Дніпро» нав’язує швидкий та агресивний баскетбол. Я вважаю, що ми дуже добре розпочали гру. Грали рівно, переважали в певних відрізках але в один момент не витримали натиск «Дніпра» та провалилися на 7-8 очок. В результаті ця різниця з середини другої чверті трималася до кінця гри. Всі наші намагання наздогнати були марні. Ми дуже старалися, але зовсім трохи не вистачило. Ми підбір не програли і втрат менше, ніж у «Дніпра». Не вистачило жорсткості та трохи концентрації, комунікації між собою у захисті. У дуже відповідальні моменти пропустили декілька триочкових кидків, які не дали нам шансів на перемогу. Хоча перемога була дуже близько, але не вистачило концентрації.

Валерій Плеханов, головний тренер «Запоріжжя»:

– Дуже прикро. Першу половину дуже погано грали у захисті. Зовсім нічого не робили у грі один на один. Ми програвали 12-13 підбирань. Потім налагодили взаєморозуміння у нападі. Трохи жорсткіше почали захищатися і мали реальний шанс зачепити цю гру. Не вистачає досвіду, жорсткості і комунікації. Роботи багато. Будемо працювати.

0

Автор публікації

Офлайн 16 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.