Володимир Холопов: “За таку гру в мій час можно було відгребти в роздягальні по повній”

Володимир Холопов: "За таку гру в мій час можно було відгребти в роздягальні по повній" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Київ-Баскет» – «Кривбас»

Антон Мельник, форвард «Кривбасу»:

– Вітаю суперників з перемогою. Перша половина була дужа напружена. Ми нарешті знайшли свою гру, почали влучати, приймати адекватні рішення. Першою половиною задоволені. Після перерви суперник здивував нас своїм зонним пресингом. На жаль, не були готові до цього. Не вистачає концентрації в простих рішеннях робимо втрати, нам забивають зі швидких відривів. Це суттєво впливає на результат і нашу гру. Будемо працювати, у нас все попереду, гра прийде.

Сергій Корабльов, головний тренер «Кривбасу»:

– Не можу сказати, що показали щось надзвичайне. Після вчорашньої провальної грі зі «Старим Луцьком» хлопці віддавались на 100% від початку і до кінця гри. Провалили кінцівку другої і третю чверть, але повернулись в гру. Можливо, рахунок не по грі, але хлопці молодці. Боролися, гідно показали себе. Набагато легше грати, коли ти забиваєш з периметру. В 5 попередніх матчах кидали з дуже поганим відсотком здалеку. Сьогодні забили. Це не може не радувати нас.

Все одно граємо досить з холодною головую, а потім в якісь моменти команда починає нервувати, задня лінія втрачає контроль над грою. Це дуже погано. Нам буде набагато легше грати, якщо позбавимось цього. Задоволений фізичними кондиціями. У нас випав Бібіков. Хлопці в захисті робили те, що ми готували. Це доволі важка праця. Було б легше з ротацією на 2-3 гравців більше, але треба додавати фізично, якщо хочемо перемагати в 2-3 матчах баблу.

Брентлі Байнум, форвард «Київ-Баскета»:

– Мені подобається фізичний баскетбол в Суперлізі. Гра кожної команди відрізняться, але проти нас всі, здається, забивають триочкові з високим відсотком Треба працювати над цим. В цілому рівень турніру дуже хороший. «Кривбас» грав якісно, віддаю їм належне. «Дніпро» – солідний соперник, який покарав нас за помилки.

Володимир Холопов, головний тренер «Київ-Баскета»:

– Щось пішло не так. Все дуже зрозуміло для мене. За рахунку +11 надав змогу пограти гравцям нашої лавки. Ми програли чверть 18:26. Ми програвали, замість збільшення різниці до +20 чи хоча б +12. Для мене стала несподіванкою гра наших баскетболістів. Команда тренується два рази на день, працює фактично 6 днів на тиждень. При всій повазі до «Кривбасу», який грає третій день підряд, але не можна виходити грати з таким настроєм і самовіддачею. Це ненормально. Мене це вибило з рівноваги. Треба поважати себе, свій клуб, своїх партнерів, які тобі дали змогу вийти на паркет і отримати ігровий час. За такі речі в мій час можно було відгребти в роздягальні по повній. Просто фізично відгребти.

Точність триочкових? Хотілося б думати, що це ситуативний фактор. Якщо він стане закономірним, то ми будемо змагатися за останнє місце. Ще раз кажу, при всій повазі до «Кривбасу». Вважаю, що наша команда трохи сильніше. У нас обмежений склад. Якби грали 40 хвилин уп’ятьох, можливо, виграли б з різницею 30 очок. Тренер хоче, щоб всі пограли і отримали час. Це шкодить нашій команді, сьогодні так. Буде дуже серйозна розмова з гравцями, які виходили з таким настроєм і змусили мене нервувати. Це було неможливо передбачити.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.