Володимир Холопов: “Хаймон додаватиме з кожною грою і з ним нам буде веселіше”

Володимир Холопов: "Хаймон додаватиме з кожною грою і з ним нам буде веселіше" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Київ-Баскет» – «Дніпро»

Олександр Тарасенко, форвард «Дніпра»:

– Хлопці молодці, виконали план по захисту. Всі були більш-менш зконцентровані і готові. Лавка запасних була дуже енергійна, відчувалась підтримка. Готуємось до наступної гри з серйозним суперником, будемо відновлюватися і готуватися. Ми завжди розраховуємо на перемогу, у нас максимальні задачі. Ми багато працювали, гарно повели літо. Настрій був тільки на перемогу в стартових матчах.

Володимир Коваль, головний тренер «Дніпра»:

– Перемога впевнена по рахунку. Хлопці виконали дуже багато роботи, гарно відпрацювали в захисті. Ми покарали «Київ-Баскет» за всі помилки в нападі. Є перемога. Не знаю, наскільки рахунок закономірний. Думаю, що ми сьогодні були краще. Не люблю нікого виокремлювати. Усі хлопці молодці. Ми намагаємося грати в командний баскетбол. Вчора провели тренування, відновилися, сьогодні прогулялися Києвом, подихали столичним повітрям. Думаю, що це впливає на нас. Ми завжди намагаємося бути в хорошому гуморі.

Даней Кінгсбі, захисник «Київ-Баскета»:

– Я незадоволений своїм виступом, тому що ми не виграли. Намагався використовувати можливості, які давав суперник. 34 нараних очки? Я кожного дня працюю і впевнений у своїх силах при виході на паркет. Вдячний тренерам і партнерам за можливість показати свої навики. Нам треба краще грати в захисті и робити менше втрат, щоб конкурувати з такої чудовою командою як «Дніпро». Вони зіграні, ми також будемо ставати краще в цьому аспекті в майбутньому.

Володимир Холопов, головний тренер «Київ-Баскета»:

– Не склалась перша половина. Нас нокаутували саме тоді. «Дніпро» атакував з точністю 55% триочкових. Нас морально зламали в першій половині. Другу половину зіграли абсолютно рівно, але різниця була дуже велика, важно було дістати суперника. Тривога і затримка матчу не вплинули на гру. Дві команди знаходяться в абсолютно рівних умовах. 34 очки Кінгсбі? Органічно, коли понад 5 гравців набирають більше 10 очок, тоді грає вся команда. Добрий приклад – «Дніпро», який віддав 27 передач проти наших 10. Це була командна гра, а ми самотужки намагалися вирішити питання. Рахунок закономірний.

«Дніпро» показав дуже гарну гру. На жаль, нам не вдалося грати так, як ми тренувалися. Я сумую за тими часами, коли ми не знали американських термінів і грали кожен зі своїм гравцем. Ніхто нікого не страхував без необхідності. Якщо ти не міг захищатися, то сидів на лавці і плескав у долоні. Ми зараз вибираємо систему захисту. Однією з задач було не дати вільних кидків. Дали 29, «Дніпро» забив 12. Вважаю, що Хаймон додаватиме з кожною грою і з ним нам буде веселіше. У другій половині був момент, коли різниця стала 10-12 очок. Основні гравці повернулися у гру. Я вважав, що вони можуть переломити хід зустрічі, але, на жаль, ми пропустили два триочкові кидки і гра закінчилася.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Одна думка про “Володимир Холопов: “Хаймон додаватиме з кожною грою і з ним нам буде веселіше”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.