Віллі Ернангомес: “Можливість виграти Євролігу змусила повернутися мене в Європу”

Віллі Ернангомес: "Можливість виграти Євролігу змусила повернутися мене в Європу" 1 - basket.com.ua

Зірковий новачок “Барселони” Віллі Ернангомес розповів, що очікує від “Барселони”

“Я почуваюся добре. На особистому рівні я дуже радий бути вдома, поруч зі своїми людьми і насолоджуватися баскетболом. Перш за все, “Барса” – один із найкращих у світі, розраховує на мене і дає мені можливість бути щасливим.

Чи сумував я за виступами в Європі? НБА – дуже жорстка ліга. Середня тривалість гри гравця становить 2 з половиною сезони. Я грав майже 8.  За 7 років я лише один раз потрапив у плей-оф, а бути в “Барселоні” означає боротися за всі титули. Це те, що мене мотивувало, мати команду з талантом, яку я так добре знаю. У мене є тренери та керівництво, які підтримували мене з самого початку. Я працюю, щоб повернути любов у вигляді перемог і титулів.

Чому саме “Барса”? Я був відкритий для того, щоб слухати пропозиції команд. Для мене головним було відчути що мене цінують. І в “Барсі” з першої миті нашої розмови я відчував це. Побачивши, що команда цінує тебе і відкриває тобі свої обійми неможливо було сказати “ні”. Це новий етап, нова можливість для мене.

Євроліга – це мій особистий виклик. Я ніколи не грав у “Фіналі чотирьох”, і, очевидно, я його ніколи не вигравав. Це те, що найбільше спонукало мене повернутися до Європи. Боротися та виграти Євролігу. Це мета, яку я маю на увазі, і я збираюся боротися незважаючи ні на що. Я знаю, що Євроліга дуже складна, з багатьма іграми і поїздками, але це те, що нам подобається“, – сказав Віллі Ернангомес.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.