“Хочемо створити команду, яка потрапить на Олімпіаду”. Спануліс прокоментував призначення на посаду головного тренера збірної Греції

"Хочемо створити команду, яка потрапить на Олімпіаду". Спануліс прокоментував призначення на посаду головного тренера збірної Греції 1 - basket.com.ua

Легенда європейського баскетболу Вассіліс Спануліс поділився думками після призначення на посаду головного тренера збірної Греції.

“Це момент мрії. Моя мрія збувається. Ми не повинні боятися, треба бути хоробрими та боротися. Ми маємо створити сильний колектив, який буде сім’єю. Сімейна атмосфера дуже важлива для тих, хто зараз грає. Удача завжди потрібна. У Німеччини вона також була, оскільки вони вийшли до півфіналу чемпіонату світу за рахунок останнього кидка. Нам потрібно передати позитивну енергію та перестати думати, що ми програємо та терпимо невдачі вже 14 років. Ми маємо викреслити думку про те, що у нас немає плеймейкерів чи шутерів. Я сам не був хорошим шутером. Але реалізовував складні кидки, бо вірив. Ми маємо зробити все можливе, щоб у команді була хороша атмосфера. Вікових обмежень немає. Гратиме той, хто готовий допомогти і хто нам підходить. Нам потрібна хороша хімія і ми хочемо, щоб у нас були всі можливості.

Я вже розмовляв як мінімум з 10-12 гравцями, включаючи Янніса Адетокумбо. Він дуже любить збірну і хоче бути з нами наступного літа. На нього чекає великий сезон. У нього травма, і він відновлюється. Він світова суперзірка, але при цьому дуже скромний. Ми хочемо створити команду, яка потрапить на Олімпійські ігри. Ніхто не має гарантованого контракту з успіхом. Але ми хочемо, щоб кожен був готовий приєднатися до команди, знаючи, що тут на них чекає родина. Ми маємо бути готові до перемоги, не має значення з 70 чи 110 набраними очками. Ніхто не очікував, що ми наберемо 101 очко проти збірної США в 2006 році. Але це сталося через нашу завзятість”, – сказав Спануліс.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 1930

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.