“Вашингтон” – “Голден Стейт”, “Бостон” проти “Філадельфії” і ще 9 ігор: прев’ю матчів НБА 28 лютого

"Вашингтон" – "Голден Стейт", "Бостон" проти "Філадельфії" і ще 9 ігор: прев'ю матчів НБА 28 лютого 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Голден Стейт»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (9-48) розіграє з «Детройтом» звання гіршої команди Східної конференції. Кайл Кузма, Джордан Пул, Таюс Джонс, Дені Авдія не особливо засмутяться, якщо програють цю «боротьбу». В складі «Візардс» матч з «Голден Стейт» (29-27) є принциповим лише для Пула, який покинув команду Стіва Керра зі скандалом після бійки з Дреймондом Гріном. Джордана обміняли на Кріса Пола, який не грав з 5 січня, але готовий вийти на паркет в столиці і допомогти Стефену Каррі, Клею Томпсону і компанії. «Ворріорз» – явний фаворит зустрічі за будь-яких обставин, не дивлячись на можливу підвищену мотивацію Пула.

«Клівленд» – «Даллас»
Початок: 02:00

«Клівленд» (27-19) поки втримує друге місце на Сході, однак дві поразки підопічних Джей Бі Бікерстаффа після перерви на Матч зірок викликають занепокоєння. Донован Мітчелл, Еван Моблі, Джарретт Аллен, Даріус Гарленд явно втратили свій домінуючий ритм. «Даллас» (33-24) постарається скористатися певним спадом «Кавальєрс». У лідерів «Маверікс» Луки Дончича, Кайрі Ірвінга, Тіма Хардвея, Пі Джей Вашингтона достатньо таланту, щоб битися за перемогу в Огайо.

«Орландо» – «Бруклін»
Початок: 02:00

«Орландо» (32-26) намагається увірватися в топ-6 Сходу. Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Коул Ентоні, Джейлен Саггз добросовісно викладаються, але іноді молодим гравцям «Меджик» не вистачає класу проти сильних суперників. «Бруклін» (22-35) номінально великої загрози для господарів не становлять. «Нетс» проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Мемфіса» (111:86). Денніс Шрьодер, Мікал Бріджес, Кем Томас накопичили втому, їх мотивація вигравати ще раз також під сумнівом.

«Атланта» – «Юта»
Початок: 02:30

«Атланта» (25-32) на місяць втратила Трея Янга через травму. В цей період Деджонте Мюррей, Деандре Хантер, Джейлен Джонсон, Богдан Богданович повинні втримати «Хоукс» на плаву, що цілком реально зробити. Конкуренти не горять бажанням витісняти команду Квіна Снайдера з зони плей-ін Сходу. «Юта» (27-31) помітно відстала від топ-10 на Заході. «Джаз» просто зобов’язані перемагати суперників рівня «Атланти», однак впевненість в здатності Лаурі Маркканена, Джордана Кларксона, Джона Коллінза зробити це не є надто великою.

«Бостон» – «Філадельфія»
Початок: 02:30

«Бостон» (45-17) з відривом лідирує на Сході, маючи на 7 поразок менше, ніж у найближчого переслідувача «Клівленда». Зірки «Селтікс» Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Крістапс Порзінгіс теоретично можуть розслабитися, однак «Філадельфії» (33-24) на це навряд чи слід розраховувати. Кайл Лоурі, Келлі Убре, Тобіас Харріс, Тайріз Максі, Бадді Хілд повинні викластися на повну, щоб «Сіксерс» хоча б нав’язали достойний супротив госпорадям.

«Нью-Йорк» – «Нью-Орлеан»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» (35-23) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Детройтом» (113:111), коли ледь вирвав перемогу над аутсайдером завдяки влучанню Джоша Харта на останніх секундах. «Нікс» дуже складно без травмованих Джуліуса Рендла і О Джи Анунобі. Це чудово розуміє «Нью-Орлеан» (34-24). «Пеліканс» в попередніх матчах поступилися «Маямі» і «Чикаго» вдома, однак Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем, Сі Джей Макколлум рішуче налаштовані перервати невдалу серію на «Медісон Сквер Гарден».

«Мілвокі» – «Шарлотт»
Початок: 03:00

«Мілвокі» (37-21) здолав в гостях «Міннесоту» (112:107) і «Філадельфію» (119:98). Нарешті Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Брук Лопес демонструють щось виразне під керівництвом Дока Ріверса. Хоча «Бакс» ще треба довести стабільність на відносно довгій дистанції. «Шарлотт» (15-42) виграв 5 з останніх 6 матчів. Сет Каррі, Грант Вільямс, Васіліє Міцич, Давіс Бертанс перейшли в «Хорнетс» перед дедлайном. Їм вдалося привнести в команду Стіва Кліффорда конкурентний характер. Скоріш за все, ненадовго, але гості зараз як мінімум здатні створити проблемі команді Ріверса.

«Міннесота» – «Сан-Антоніо»
Початок: 03:00

«Міннесота» (40-17) хоче стати одноосібним лідером Західної конференції. Для цього Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер, Ентоні Едвардс повинні здолати практично невмотивований «Сан-Антоніо» (11-42) на чолі з Віктором Вембаньямою і сподіватися на поразку «Оклахоми» в паралельному матчі. «Тімбервулвз» в кінці січня поступилися «Сперс» (112:113) в у гостях, тому повинні зробити висновки, щоб не допустити чергової втрати очок проти аутсайдера.

«Чикаго» – «Детройт»
Початок: 03:00

«Чикаго» (27-30) спокійно почуває себе на 9 місці в Східній конференції. Через це Демар Дерозан, Кобі Вайт, Нікола Вучевич грають з переміннім настроєм. «Буллз» зіткнуться з «Детройтом» (8-49), який проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Нью-Йорка» (111:113). Лідери «Пістонс» Кейд Каннінгем, Осар Томпсон, Джейлен Дюрент, Джейден Айві накопичили втому, але у них було помітне бажання виграти. Лише відсутність вдачі і визнана груба суддівська помилка на останніх секундах завадила підопічним Монті Вільямса створити сенсацію. Цілком можливо, «Детройт» збереже конкурентний запал і на гру в Чикаго.

«Оклахома» – «Х’юстон»
Початок: 05:00

«Оклахома-Сіті» (40-17) веде боротьбу з «Міннесотою» за перше місце на Заході. В цілому Чет Холмгрен, Шей Гілджес-Александер, Джош Гідді, Джейлен Вільямс якісно виконують свою роботу. «Тандер» в гостях здолали «Х’юстон» (123:110) у попередньому матчі. Скоріш за все «Рокетс» не зможуть взяти реванш в Оклахома-Сіті, оскільки Альперен Шенгюн, Фред Ванвліт, Діллон Брукс, Джабарі Сміт відверто губляться, коли грають за межами Техасу.

«Портленд» – «Маямі»
Початок: 05:00

«Портленд» (15-41) має серію з 8 поразок. Рано чи пізно Джеремі Грант, Скут Хендерсон, Анферні Саймонс перервуть невдалий відрізок для «Трейл Блейзерс». «Маямі» (31-25) постарається не стати жертвою апрету з боку підопічних Чонсі Біллапса. «Хіт» проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Сакраменто» (121:110). Бем Адебайо, Кевін Лав, Хайме Хакес, Калеб Мартін здобули результат, але втомилися. В Портленді їм допоможуть Джиммі Батлер і Нікола Йович, які відбули дискваліфікацію за недавню бійку в Нью-Орлеані і готові розширити ротацію команди Еріка Споельстри.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.