Валерій Плеханов: “В мене немає коментарів, крім єдиного слова – ганьба”

Валерій Плеханов: "В мене немає коментарів, крім єдиного слова – ганьба" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Будівельник» – «Запоріжжя»

Назар Холод, захисник «Запоріжжя»:

– Враження максимально негативні. Не виконали настанови тренера. Повністю програли підбирання. Будемо готуватися до завтрашнього матчу.

Валерій Плеханов, головний тренер «Запоріжжя»:

– Грала сьогодні тільки одна команда. На жаль, «Запоріжжя» не доїхало. Прикро і незрозуміло для мене як для тренера, коли з 11 гравців випадають всі. На жаль, вийшли зовсім без енергії. Я скаржився на відсутність енергії в попередньому матчі зі «Старим Луцьком», Там ще була гра. Сьогодні гри не було зовсім. Пояснення в мене поки немає. Я в шоці сам. В мене немає більше коментарів, крім єдиного слова – ганьба.

Владислав Лукінський, центровий «Будівельника»:

– Гарна перемога. Вітаю керівництво і команду. Ми трималися на своїх правилах. Десь щ0ось не вийшло, але ми старалися. Була активна гра, енергія. Все добре.

Дмитро Забірчеко, головний тренер «Будівельника»:

– Перемогли за рахунок бажання, енергії. Гарний захист, суперник набрав 52 очки. Це повністю перемога хлопців. Маємо рухатися далі, готуватися до наступної гри і намагатися показувати такий якісний баскетбол, як сьогодні.

Було простіше, тому що під час командного зібрання прийшло повідомлення про відбій повітряної тривоги. Ми розуміли, що маємо вчасно почати гру. Це добре. Зіграли матч, як були повинні. Сьогодні була феєрія підбирань у нападі – 45 на дві команди. Не має так бути . Маємо бути більш сконцентрованими на своїх підбирання і так само активно йти на підбирання в нападі.

0

Автор публікації

Офлайн 13 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.