Валерій Плеханов: “Рівне” вийшло вигравати, а ми – пограти”

Валерій Плеханов: "Рівне" вийшло вигравати, а ми – пограти" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Рівне» – «Запоріжжя»

Андрій Хохоник, захисник «Запоріжжя»:

– Жахлива гра у нашому виконанні. Соромно за таку гру. Треба їхати додому, думати, розбирати помилки і готуватися до наступних матчів. Вся команда не хоче так грати, усім соромно. Будемо виконувати роботу над помилками. Жахлива гра. Повинні щось змінювати, щоб не допускати такі ігри в майбутньому.

Валерій Плеханов, головний тренер «Запоріжжя»: 

– Все закономірно. «Рівне» вийшло вигравати, а ми – пограти. Основна проблема – мотивація та втома. На жаль, дуже вузька ротація. Вікові лідери не витримують на належному рівні грати три дні поспіль. Молодь не підтримала. Дуже жахливий відсоток влучань. Не впоралися з пресингом «Рівного». Не дали нам кидати так, як ми можемо. Дуже погано бігли у швидкий відрив. Сьогодні не було шансів переламати хід поєдинку, а після травми Сізова – зовсім. Намагався дати більше практики молодим гравцям з лавки. Хтось ними скористався, хтось – ні. Будемо розраховувати на них пізніше.

Починаємо думати про наступний бабл. Враження позитивні від виїзду у Львів. Ми на першій стадії формування складу. Машина не їде так, як потрібно. Є паузи та пробуксовки. Час поправить, нічого страшного. Не дуже подобається програвати без шансів, але це життя. Ми всі перехворіли один тиждень під час підготовки до сезону. Сьогодні не було мого помічника – з температурою лежить в готелі. В трьох матчах поспіль фізичний стан на першому місці, а у нас його поки нема. Тому така гра сьогодні. Сказав хлопцям у роздягальні, що тільки початок сезону. Я впевнений у хлопцях. Ми трохи пізніше будемо перемагати команди, які грають трохи краще нас. Я в це вірю. Вдячний хлопцям за те, що вони теж впевнені.

Дмитро Тимощук, захисник «Рівного»:

– Ми дуже хотіли перемогти, тому що вчора не вдалося реалізувати план на гру і здобути бажаний результат. Сьогодні з першої чверті і до кінця грали в стабільний баскетбол. Тримали суперника на дистанції. Це була непроста гра, третій день підряд граємо. У вчорашньому матчі провалили третю чверть. Сьогодні у великій перерві домовилися, що не можна цього допускати. Стояли на своєму планові, піймали кураж і за рахунок легких м’ячів виграли. Це мій перший бабл. Важко, але приємно. Всі команди борються по своєму. Раніше не грали з «Будівельником» і «Запоріжжям». Важко, але цікаво. Винесемо уроки, які в подальшому нам допоможуть.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

– Вітаю вболівальників. Вони дуже хотіли цю перемогу. Велике спасибі нашим суперникам «Запоріжжю» і «БІПІ». Ми розуміємо, в яких умовах їм доводиться готуватися до матчів. Наскільки я знаю, вони мають дуже великі проблеми з підготовкою через те, що у них коїться. Дякую, що виходять і показують класну гру. В більшості ми виконали те, що планували.

Думаю, що заслужили перемогу. Можливо, сьогодні більше налаштувалися, тому що вчора отримали дуже гарний урок від «Будівельника». В принципі, виконали заплановане під час львівського баблу. Хоча, можливо, президент скаже, що не виконали, а хтось – перевиконали. Це відносне поняття. Будемо готуватися до наступного баблу.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.