Валерій Плеханов: “Наша команда здатна зіграти з “Будівельником” набагато краще”

Валерій Плеханов: "Наша команда здатна зіграти з "Будівельником" набагато краще" 1 - basket.com.ua

Головний тренер Запоріжжя Валерій Плеханов в інтерв’ю клубній персслужбі прокоментував підготовку команди до найближчих матчів у Суперлізі Favbet, в яких суперниками запоріжців стануть одеська БІПА та чемпіона України Будівельник.

“Підготовка була трохи довшою, ніж зазвичай, тому встигли попрацювати ще й над фізикою. Для нас зберігається тенденція, що сил на третю матч бракує.

Добре, що цього разу проведемо дві гри. Повинно бути легше. Аналізували попередні матчі з БІПОю та Будівельником, розуміємо, що легкого життя точно не буде. Якщо у першій грі новий тренер одеситів ще не встиг поміняти якось гру команди, то цього разу чекаємо сюрпризів від них. Напевно, що зміниться позиційний напад, система побудови захисту. Ми ретельно розібрали всі наші помилки, які допустили у другій половині, визначили, що не вдалося і працювали, щоб це виправити.

Щодо матчу з Будівельником, то ми провели наскільки невиразну гру, що гірше зіграти мабуть неможливо. Аналізувати той матч особливого сенсу не було. Наше завдання – розібрати їхні сильні та слабкі сторони та спробувати зіграти на тому рівні, який ми демонструємо у цьому сезоні. Вважаю, що наша команда здатна зіграти набагато краще з Будівельником. А як це вдасться – подивимось у день матчу”.

Після першого кола Запоріжжя посідає 7 місце в турнірній таблиці із 5 перемогами в 10 матчах регулярного чемпіонату Суперліги Favbet.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 751

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.